Itt van Amerika
MTI, R. B. 2022.05.04 14:52 Frissítve: 2022.05.04 15:16

NFL: Tampa Bay–Seattle meccs novemberben Münchenben

A tavalyi bajnok Tampa Bay Buccanneers és a Seattle Seahawks novemberben Münchenben csap össze a profi amerikaifutball-liga (NFL) történetének első németországi alapszakasz-mérkőzésén.

Tom Brady (Fotó: Getty Images)

 

Az már február elején kiderült, hogy a 2022-es bajnokságban egy mérkőzést a bajor városban rendeznek majd, a párosítást pedig szerdán tette közzé a liga.

„A sportág itteni rajongói különleges lehetőséget kapnak arra, hogy élőben nézhessék meg a legnépszerűbb csapatok közé tartozó két együttes mérkőzését” – kommentálta a hírt Alexander Steinforth, az NFL területi igazgatója.

Ez azt is jelenti, hogy november 13-án az Allianz Arenában a rajongók vélhetőleg élőben láthatják majd játszani a legendás irányítót, Tom Bradyt, aki a New England Patriotsszal hat, a floridai gárdával pedig egy bajnoki címet szerzett.

Az NFL bejelentette a londoni meccsek időpontjait és párosításait is, amely szerint október 2-án a Tottenham Hotspur otthonában a New Orleans Saints a Minnesota Vikings, egy héttel később pedig a Green Bay Packers – az utolsó csapat, amelyik korábban még nem játszott a brit fővárosban – a New York Giants ellen lép pályára. A Wembley Stadionban október 30-án a Jacksonville Jaguars és a Denver Broncos csap össze.

2022.08.16 22:49:07

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. A zene segít a sportolóknak csökkenteni a fáradtságérzetet, növeli a fájdalomtűrő képességüket, valamint javítja a hangulatukat és a motivációjukat. Ezenkívül a megfelelő zenét hallgató sportolók könnyebben ki tudják zárni a pánik és az aggodalom érzését.

2022.08.03 23:20:00

Amerikai sportok MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. »A legsikeresebb sportmenedzserek keményen dolgoznak azon, hogy elsajátítsák ezt az alapvető sportvezetői készséget. Legalább azt tudniuk kell, mikor fogják be a szájukat.«

2022.07.02 23:25:44

Amerikai sportok BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Paolo Maldini vagy Joe Sakic diadala persze nem csupán Milan- vagy Colorado-szurkolóként örömteli hír, azt bizonyítja, hogy sokkal édesebb a siker íze, ha egy klubikon, a teljes pályafutását ott töltő sportoló támaszt fel egy csapatot, amiben bizonyosan óriási szerepe van az érzelmi kapocsnak, az elkötelezettségnek is.

2022.06.19 21:14:51

Amerikai sportok S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Egy olyan (sport)vállalkozásban, ahol a személyi döntésekben az ötvenszázalékos sikerarány előtt már kalapot emelnek, ez különösen figyelemre méltó válogatás volt.

2022.06.17 07:19:23

Amerikai sportok GOBODICS TAMÁS (KEZDO5.HU)

A Celtics csak kapaszkodni tudott a nagydöntő hatodik meccsén • Stephen Curry lett az MVP.