NBA: LeBron az utolsó idényében a fiával akar játszani

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.02.21. 13:07
null
LeBron az utolsó idényében a fiával szeretne játszani (Fotó: Getty Images)
Az All Star-mérkőzést megelőző szombati edzésen a Los Angeles Lakers kötelékébe tartozó LeBron James a The Athleticnek adott interjút, amelyben szóba került az esetleges visszavonulása és a Cleveland Cavaliersbe való visszatérése is.

 

A 37 esztendős világklasszis kosárlabdázó elárulta az angol napilapnak, addig nem vonul vissza, ameddig legidősebb fiával, Bronny Jamesszel nem játszhat egy csapatban. Jó hír az NBA szerelmeseinek, hogy a lezárásig van még idő, hiszen a 17 éves Bronny jelenleg a középiskolai bajnokságban játszik, és legkorábban két év múlva draftolhatják.

„Az utolsó évemben a fiammal fogok játszani – mondta a következő évad után szabadúszóvá váló LeBron James az The Athleticnek. Ahol Bronny játszik majd, oda szerződök én is. Mindent megteszek azért, hogy egy évig a fiammal játszhassak. Ezen a ponton már nem számít a pénz.”

Jamestől azt is megkérdezték, van-e még esély arra, hogy újra a Cleveland Cavaliersbe szerepeljen. Mint ismert, a jelenleg a Los Angeles Lakers kötelékébe tartozó négyszeres MVP-kiválóság eddig két ízben – 2003 és 2010, valamint 2014 és 2018 között – játszott a Cavs színeiben.

„Nincs zárva az ajtó a lehetőség előtt. Nem azt mondom, hogy biztosan visszatérek. Nem tudom, hogy mit tartogat a jövőm. Az biztos, hogy nem fogok középszerű játékot játszani.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik