Tenisz: a szövetség elnöke reagált Fucsovicsék kritikáira

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.19. 09:59
Szűcs Lajos, a Magyar Teniszszövetség elnöke a Magyar Időkben reagált Fucsovics Mártonék Facebook-posztjaira, és az elmúlt hetekben elhangzott vádakra.

„Továbbra is azt gondolom, hogy ezt a kérdést Köves Gábor szövetségi kapitánynak kell rendeznie Fucsovics Mártonnal. Mi magyar szívvel azt gondoljuk, hogy ha valaki nem kíván játszani a Davis-kupa-csapatban, azt illik megindokolni. A címeres mez viselete nekünk többet jelent a hétköznapi sikereknél” – idézi a Magyar Idők Szűcs Lajost. „Továbbra is azt gondolom, hogy ezt a kérdést Köves Gábor szövetségi kapitánynak kell rendeznie Fucsovics Mártonnal. Mi magyar szívvel azt gondoljuk, hogy ha valaki nem kíván játszani a Davis-kupa-csapatban, azt illik megindokolni. A címeres mez viselete nekünk többet jelent a hétköznapi sikereknél” – idézi a Magyar Idők Szűcs Lajost.

A kérdésre, hogy a háttérben folytatnak-e megbeszéléseket a felek, az elnök úgy reagált: „Természetesen igen, de Facebook-posztokkal megegyezést nem lehet megalapozni, le kell ülnünk átbeszélni a szakmai ügyeinket.”

„A magyar tenisznek nem hangos botrányokra, hanem higgadt, okos megegyezésekre van szüksége. Már tárgyaltam Fucsovics Marci menedzsmentjével, szervezzük az egyeztetést Babos Timivel is. Államtitkári szinten is elkezdődött az egyeztetés, amelynek sikeressége nem a teniszszövetségen múlik. Ezért barátságtalannak tűnik nekem az újabb poszt, amely továbbra sem árulja el, mit szeretnének az aláírók. Abban bízom, hogy ezt valamelyik egyeztetésen pontosan megfogalmazzák.”

A TELJES INTERJÚT IDE KATTINTVA OLVASHATJÁK EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik