Tenisz: Babos és Fucsovics drasztikus lépésre szánta el magát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.04. 14:30
null
Babos és Fucsovics addig nem működik együtt a szövetséggel, amíg nem lesznek jelentős változások (Fotó: AFP/NSO)
Közös közleménnyel jelentkezett Babos Tímea és Fucsovics Márton, akik a Magyar Teniszszövetséggel folytatott vitában jelezték, addig nem adják a nevüket MTSZ-hez köthető eseményhez, amíg a szövetség működésében nem lesz jelentős változás. A közleményt tartalmi változtatás nélkül közöljük.

„Átgondolva és értékelve a legutóbbi egy hét történéseit, úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban nem kívánunk a szövetséggel együttműködni, mindaddig nem adjuk a nevünket egyetlen, az MTSZ-hez köthető eseményhez, versenyhez, amíg a szövetség működésében nem lesznek jelentős változások, a vezetőség nem változtat a játékosokhoz való viszonyán és a jelenlegi szakmai koncepcióján. Tesszük ezt elsősorban a magyar tenisz érdekében.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy nem tartunk igényt anyagi támogatásra a szövetségtől.

Járjuk a magunk útját, büszkén képviseljük Magyarországot a WTA- és az ATP Tour-versenyeken, és bízunk benne, hogy az olimpiai kvalifikációs időszak kezdetéig sikerül rendezni ezt a nem egészséges helyzetet.

Örömmel vettük Szűcs Lajos elnök úr vasárnapi levelét, természetesen vele mediátor nélkül is szívesen értekezünk a magyar tenisz helyzetéről.

A továbbiakban nem kívánunk az üggyel foglalkozni, teniszezők vagyunk, a labda a pálya túloldalán pattog.

Babos Tímea és Fucsovics Márton”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik