HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.09.04 14:30 Frissítve: 2018.09.04 14:45

Tenisz: Babos és Fucsovics drasztikus lépésre szánta el magát

Közös közleménnyel jelentkezett Babos Tímea és Fucsovics Márton, akik a Magyar Teniszszövetséggel folytatott vitában jelezték, addig nem adják a nevüket MTSZ-hez köthető eseményhez, amíg a szövetség működésében nem lesz jelentős változás. A közleményt tartalmi változtatás nélkül közöljük.

HIRDETÉS
Babos és Fucsovics addig nem működik együtt a szövetséggel, amíg nem lesznek jelentős változások (Fotó: AFP/NSO)

 

„Átgondolva és értékelve a legutóbbi egy hét történéseit, úgy döntöttünk, hogy a továbbiakban nem kívánunk a szövetséggel együttműködni, mindaddig nem adjuk a nevünket egyetlen, az MTSZ-hez köthető eseményhez, versenyhez, amíg a szövetség működésében nem lesznek jelentős változások, a vezetőség nem változtat a játékosokhoz való viszonyán és a jelenlegi szakmai koncepcióján. Tesszük ezt elsősorban a magyar tenisz érdekében.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy nem tartunk igényt anyagi támogatásra a szövetségtől.

Járjuk a magunk útját, büszkén képviseljük Magyarországot a WTA- és az ATP Tour-versenyeken, és bízunk benne, hogy az olimpiai kvalifikációs időszak kezdetéig sikerül rendezni ezt a nem egészséges helyzetet.

Örömmel vettük Szűcs Lajos elnök úr vasárnapi levelét, természetesen vele mediátor nélkül is szívesen értekezünk a magyar tenisz helyzetéről.

A továbbiakban nem kívánunk az üggyel foglalkozni, teniszezők vagyunk, a labda a pálya túloldalán pattog.

Babos Tímea és Fucsovics Márton”

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.10.28 08:25:53

Tenisz HARMATH ÁKOS

A magyar, francia páros két játszmában múlta felül cseh ellenfelét a vb-döntőben!

2018.10.20 12:10:11

Tenisz TŐKE JÁNOS

A szerb teniszező egy életre megtanulta a leckét: ha a test jelez, pihenni kell.

2018.10.12 23:42:03

Tenisz RUSZANOV ANDRÁS

ALAPVONAL. A helyi lakosokkal együtt, nyakig piszkosan, épülettől épületig járva, ha kellett a tengernyi szemetet pakolta, ha a szükség úgy hozta, sarat söpört vagy takarított, és – talán a legfontosabb – a jelenlétével reményt sugárzott.

2018.10.10 23:31:32

Tenisz IGLÓI-NAGY István

ALAPVONAL. Nem biztos, hogy mindenki tudja: a fogadási csalás gyanúját felvető esetek nagyjából háromnegyede teniszmeccsekhez kötődik.

HIRDETÉS
HIRDETÉS