Kamu volt Piqué és Shakira gyermekének születése

Vágólapra másolva!
2012.12.28. 12:25
Bár órák alatt bejárta a hír a világsajtót, nem igaz, hogy csütörtök hajnalban megszületett volna Gerard Piqué és popsztár barátnője, Shakira első közös gyermeke.

Az FC Barcelona féktelen humoráról ismert labdarúgója tréfát űzött Twitter- és Facebook-követőivel, ezáltal pedig az egész világgal. December 28-án van a bolondok/bolondozás napja Spanyolországban (aka április 1.), s Piqué ezt kihasználva terjesztette el a kamuhírt a világhálón. és Facebook-követőivel, ezáltal pedig az egész világgal. December 28-án van a bolondok/bolondozás napja Spanyolországban (aka április 1.), s Piqué ezt kihasználva terjesztette el a kamuhírt a világhálón.

„Fiunk született! Nagyon boldogok vagyunk! Köszönjük az üzeneteket!” – így vezette meg rajongóit Piqué a Facebookon
„Fiunk született! Nagyon boldogok vagyunk! Köszönjük az üzeneteket!” – így vezette meg rajongóit Piqué a Facebookon

Facebook-oldalán órák alatt 150 ezeren lájkolták és csaknem 3 ezren osztották meg az örömteli állapotfrissítést, Twitterén majdnem 25 ezren tették ugyanezt. A hírt több neves napilap internetes portálja, köztük a Daily Mail is lehozta.

A gyermek születésének híre több oldalról is sántított: először is az „újszülött“ nevét nem írta ki Piqué, továbbá Shakira közösségi oldalai némák maradtak, akárcsak a népi szokásokat kiválóan ismerő spanyol sportsajtó is.

Piqué és Shakira ultrahangképen már megcsodált babája várhatóan márciusban fog megszületni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik