Real Madrid: befutott a PSG ajánlata – 120 millió CR-ért!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.26. 11:11
null
Ángel Di María és Cristiano Ronaldo a PSG-nél ismét csapattársak lehetnének (Fotó: Reuters, archív)
Közel-keleti lapértesülések szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapata 120 millió eurós ajánlatot tett Cristiano Ronaldóért, a Real Madrid háromszoros aranylabdás klasszisáért, a spanyol klub elnöke, Florentino Pérez azonban gondolkodás nélkül elutasította annak a lehetőségét, hogy értékesítse a portugál sztárt.

 

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) július 3-án hivatalosan is hatályon kívül helyezte azokat a szankciókat, amelyeket tavaly kirótt a párizsi klubra a pénzügyi fair play szabályainak megsértése miatt, így a PSG ismét takarékoskodás nélkül igazolhat játékosokat.

A Rotana című újság megerősíti a France Football korábbi értesülését, amely szerint a büntetés eltörlését követő napon a Paris Saint-Germain vezetői Dohában találkoztak Florentino Pérezzel, és nem is tétlenkedtek, 120 millió eurós ajánlatot tettek Cristiano Ronaldóért. A spanyol klub elnöke azonban határozottan nemet mondott, mondván, a portugál támadó kivásárlási ára egymilliárd euró.

A tárgyalások tehát egyelőre megrekedtek a felek között, ám a Mlaib című lapnál úgy tudják, a PSG továbbra sem tett le Cristiano Ronaldo szerződtetéséről.

A 30 éves klasszis 2018-ig szóló szerződésének értelmében éves szinten 21 millió eurót keres a Real Madridnál – ezt az összeget minden bizonnyal Párizsban is zokszó nélkül kifizetnék neki.

Más kérdés, hogy a PSG állítólag a Manchester United szélsőjét, Ángel Di Mariát is megvenné, a két labdarúgó azonban több mint 180 millió euróba kerülne, ami még a párizsi együttes számára is megterhelő lehet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik