Real Madrid: váratlan húzás, CR eladásáról tárgyalnak Katarban?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.06. 08:20
null
A franciák úgy tudják, Florentino Pérez Katarban tárgyal a PSG tulajával – többek között CR-ről (Fotó: AFP)
Sokkoló hírrel állt elő hétfőn a France Football. A francia sportoldal állítja, Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke Katarba utazott, ahol a Paris Saint-Germain elnökével többek között Cristiano Ronaldo eladásáról is tárgyal.

 

Nyolcaddöntő a kupában, második hely a bajnokságban és elődöntő a Bajnokok Ligájában – ilyen eredmények után kevés csapatnál gondolkodnak el a teljes átalakításon, azonban úgy tűnik, a Real Madrid egy ilyen klub.

Florentino Pérez kezdésként megvált a játékosok és a szurkolók által is marasztalt Carlo Ancelottitól, majd a vezetőedző menesztését követően a játékoskeretet is átrendezheti.

Az angol és spanyol sajtó már kész tényként kezeli, a blancók ikonja, Sergio Ramos az elnök miatt a nyáron otthagyja Madridot, és Manchester felé veszi az irányt.

Ramos mellett Iker Casillas, Gareth Bale és Karim Benzema átigazolása is szóba került, a franciák pedig bedobtak egy ennél is nagyobb nevet, a France Football úgy tudja, Pérez Cristiano Ronaldo eladásán is elgondolkodott.

A beszámolók szerint a madridi drukkerek által rengeteget kritizált elnök szombat éjjel érkezett meg Katarba, ahol találkozott a Paris Saint-Germain tulajdonosával, Nasszer el-Khelaifival.

„Sok minden történik Katarban” – írják a franciák, akik úgy tudják, több játékos átigazolásáról is beszéltek a vezetők, és mivel a PSG hosszú évek óta Cristiano Ronaldóról álmodozik, a portugál neve is szóba kerül a tárgyalások során.

Mint arról beszámoltunk, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalosan is hatályon kívül helyezte azokat a szankciókat, amelyeket tavaly a Paris-Saint-Germainre rótt ki a pénzügyi fair play szabályainak megsértése miatt, így a klub újra szabadon igazolhat játékosokat.

A háromszoros aranylabdás portugál klasszist 2018-ig köti szerződése a Real Madridhoz, piaci értékét a transfermarkt.de 120 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik