Barcelona: Koeman marad, hat játékos távozhat – sajtóhír

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2021.03.23. 21:34
null
A legfrissebb hírek szerint a következő idényben is Ronald Koeman irányíthatja a Barcelonát (Fotó: AFP)
Spanyol sajtóinformációk szerint az FC Barcelona labdarúgócsapatának vezetősége Netót, Philippe Coutinhót, Samuel Umtitit, Miralem Pjanicot, Martin Braithwaite-et és Matheus Fernandest is átadólistára teszi a nyári átigazolási időszakban.

 

Marcal Lorente, a Mundo Deportivo újságírója – aki nem mellesleg a Barca TV-nek is dolgozik – úgy tudja, Neto és Coutinho helyére a B-csapatból Inaki Pena és Álex Collado kerül majd fel a felnőttek közé, Umtiti, Pjanic és Braithwaite pozíciójába pedig három, szabadon igazolható játékos érkezhet: Eric García a Manchester Citytől, Georginio Wijnaldum a Liverpooltól és Memphis Depay az Olympique Lyontól. Az idényben eddig egy BL-meccsen pályára lépő Matheus Fernandes esetében a kölcsönadás sincs kizárva.

Mindeközben egybehangzó katalán sajtóértesülések szerint – az Esport3 és a Catalunya Radio is beszámolt a hírről – Joan Laporta elnök keddi találkozójuk alkalmával bizalmáról biztosította Ronald Koeman vezetőedzőt, aki a bajnoki címért zajló versenyfutás és az Athletic Bilbao elleni kupadöntő eredményétől függetlenül is folytathatja a munkát a csapatnál a következő szezonban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik