El Clásico: C. Ronaldo álma valóra válhat, de rémálomként

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.02. 22:13
A Barcelona már most kilencpontos előnnyel vezeti a spanyol labdarúgó-bajnokságot, és akad olyan, aki szerint akár előre meg is tervezheti, mikorra váljon biztossá a cím. Ez a katalán szívű drukkereknek különösen fontos lehet...

A sportbible.com hívta fel rá a figyelmet, hogy a május 6-i Barcelona–Real Madrid rangadót három fordulóval az idény vége előtt rendezik meg, és jó esély nyílik rá, hogy matematikailag pont a találkozót megelőző körben válik biztossá a katalánok bajnoki címe.

Ez nagy csapás lenne a madridiaknak, különösen Cristiano Ronaldo számára, aki a megnyert klubvilágbajnokság után még arról vizionált, hogy a Barcelona játékosai sorfalat állnak majdnem sokkal utána, az egymás elleni bajnokijukon. Ez végül nem valósult meg – a katalánok egyik igazgatója megindokolta, miért.

Azonban a hagyomány az hagyomány, Sergio Ramos és társai aligha szakítanak majd a végső győztesnek kijáró díszsorfalazással, ha pont úgy alakulnak az eredmények. Tehát ha a 35. fordulóban lesz bajnok a Barcelona, akkor dörzsölhetik a tenyerüket a katalánok a 36. körben esedékes „királyi sorfal" miatt.

Képzeljék el, milyen arcot vághat majd CR, ha ez megvalósul...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik