Barcelona: egyezség született, 150 milliót adhatnak Dembéléért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 18:02
A francia L'Équipe információi szerint megegyezett egymással a Borussia Dortmund és a Barcelona labdarúgócsapata Ousmane Dembélé átigazolásáról.

A 20 esztendős dortmundi játékosról már hosszú ideje alkudozik a két klub – a Barcelonának Neymar PSG-be távozása után mindenképpen nagyot kell dobnia az átigazolási piacon, csakhogy a brazil 222 millió euró értékű transzfere alaposan felverte az árakat. A L'Équipe szerint még nem minden részletet tisztáztak, de az átigazolási díj 150 millió euróra rúghat bónuszokkal együtt – ezzel Neymar után a francia válogatott támadó lenne a világ második legdrágább futballistája.A L'Équipe szerint még nem minden részletet tisztáztak, de az átigazolási díj 150 millió euróra rúghat bónuszokkal együtt – ezzel Neymar után a francia válogatott támadó lenne a világ második legdrágább futballistája.

A beIN Sports információi szerint a díj némileg alacsonyabb, „csupán” 120 millió euró, ám azt a közel-keleti sporttelevízió is megerősítette, hogy a két klub megegyezett; csakúgy, mint a német Bild. Dembéléről a Bajnokok Ligája csütörtöki sorsolása előtt tárgyalhatott a Barcelona és a Dortmund delegációja. A Dortmund klubvezetője, Hans-Joachim Watzke a ceremónia előtt a német Sky Sport Newsnak azt mondta, hogy a L'Équipe már jó néhány napja ostobaságokat ír, és nem erősíti meg az egyezség tényét…

A Bild ugyanakkor úgy értesült, hogy a két klub pénteken jelenti be az átigazolást. Hivatalos kommünikét egyelőre egyik klub sem adott ki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik