A Barca–PSG meccs után Dembélé került a vicces videók és képek kereszttüzébe

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.04.17. 11:51
Dembélé góljai is kellettek ahhoz, hogy a Barcelona elveszítse a párharcot (Fotó: twitter.com/TrollFootball)
Mint azt bizonyára tudják, a Paris Saint-Germain 4–1-es győzelmet aratott az FC Barcelona vendégeként a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján, és ezzel bejutott a legjobb négy közé, ahol korábbi csoportellenfelével, a Borussia Dortmunddal csap össze. A PSG győzelme után természetesen több vicces videó és kép is felkerült a közösségi oldalakra. Ezekből szemezgettünk most.

Dembélé elintézte az FC Barcelonát.

Dembélé a Barca ellen.

Abban a tekintetben minden benne van.

A Barcelona korábban 300 millió eurót fizetett Dembéléért és Coutinhóért. Egyikük később két góllal járult hozzá a kiesésükhöz a BL-ben, míg a másikuk két gólt szerzett ellenük azon a mérkőzésen, amelyet a Bayern München 8–2-re nyert meg.

Dembélé visszatért Barcelonába, hogy kiejtse a katalánokat.

A Bajnokok Ligájában már kiesett az FC Barcelona, míg a bajnokságban nyolc pont a lemaradása a listavezető Real Madrid mögött.

Florentino Pérez minden bizonnyal elégedetten nézte, hogy Kylian Mbappé két góllal is hozzájárult a Barcelona kieséséhez.

A végére még egy (lapozós) összeállítás.

 

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Barcelona (spanyol)–Paris Saint-Germain (francia) 1–4 (1–1)
Barcelona, Olimpiai Stadion, 50 309 néző. Vezette: Kovács I. (romániai)
Barcelona: Ter Stegen – Koundé, R. Araújo, Cubarsí, Cancelo (Joao Felix, 82.) – Gündogan, Pedri (Ferran Torres, 61.), F. de Jong (Fermín López, 82.) – Yamal (Inigo Martínez, 34.), Lewandowski, Raphinha. Vezetőedző: Xavi
PSG: G. Donnarumma – Hakimi, Lucas Hernandez, Marquinhos, Nuno Mendes – Zaire-Emery (Ugarte, 80.), Vitinha, Fabián (Asensio, 67.) – O. Dembélé (Kolo Muani, 88.), K. Mbappé, Barcola (Li Kang In, 67.). Vezetőedző: Luis Enrique
Gólszerző: Raphinha (12.), ill. O. Dembélé (40.), Vitinha (54.), K. Mbappé (61., 89. – az elsőt 11-esből)
Kiállítva: R. Araújo (29.)
Továbbjutott: a PSG, 6–4-es összesítéssel

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik