Alekszandr Hleb közel a Barcelonához, a játékos ellenben cáfol

Vágólapra másolva!
2008.05.29. 09:53
Lapértesülések szerint Alekszandr Hleb szóban már mindenben megegyezett a Barcelonával. Az El Mundo Deportivo szerint a játékos a németek elleni válogatott találkozót követően találkozott Txiki Begiristain technikai igazgatóval. Hleb ellenben nonszensznek nevezte a találgatásokat.
Alekszandr Hleb jövője kérdéses
Fotó: Action Images
Alekszandr Hleb jövője kérdéses
Alekszandr Hleb jövője kérdéses
Fotó: Action Images
Alekszandr Hleb jövője kérdéses

Az El Mundo Deportivo azt állítja, a fehérorosz középpályás a németek elleni válogatott mérkőzés (2–2) után találkozott Txiki Begiristain technikai igazgatóval, akivel eredményes tárgyalásokat folytattak – a lap szerint 15-20 millió euróra taksált középpályás akár már a héten a katalán együtteshez szerződhet.

Apró szépséghiba, hogy ehhez még meg kellene egyezni az Arsenallal is, ráadásul a korábban emlegetett olasz Internazionale mellett a nagy rivális Real Madrid is a 27 éves játékos aláírására ácsingózik.

Ha Hleb végül a Barcában köt ki, Seydou Keita és Gerard Piqué után ő lenne az átigazolási piacon rendkívül aktív katalánok harmadik új játékosa.

A történtek ilyetén alakulást pont maga a játékos cáfolja. Hleb legutóbbi nyilatkozatában nonszensznek nevezte a találgatásokat.

„Már többször olvastam, hogy azt nyilatkoztam, eligazolok, de fogalmam sincs kik irogatnak ilyeneket. Ez egész egyszerűen nonszensz. Továbbá még arról is olvastam, hogy azért akarok elmenni, mert az Arsenal képtelen nyerni valamit. Ez szintén nonszensz” – nyilatkozta Heleb.

„Igazából nem szeretnék többet hozzáfűzni a hírekhez. Egész egyszerűen azért, mert nincs mit mondanom, a klub túl sokat jelente a számomra. Rengeteget tanultam Arséne Wengertől, aki mindig támogatott engem, s megadta a lehetőséget, hogy az Arsenalba jöjjek. Éppen ezért nem tudok semmi negatívot mondani az Arsenalról” – tette hozzá a fehérorosz középpályás.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik