Beharang. 2015. tavasz 3. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2015.03.01. 15:03
Címkék
..kell ez a Beharang. különben a zemberek nem tudják meg, hogy másnap reggel meccsük van, úgyhogy nyomassuk!   A 2015-ös Pázmány Labdarúgó...

..kell ez a Beharang. különben a zemberek nem tudják meg, hogy másnap reggel meccsük van, úgyhogy nyomassuk!..kell ez a Beharang. különben a zemberek nem tudják meg, hogy másnap reggel meccsük van, úgyhogy nyomassuk!


A 2015-ös Pázmány Labdarúgó Liga tavaszi szezonjának 3. fordulója
2015. III. 2.

8:05 – 8:45 A.B.41 – FRÖCCSKERT A.S.C. (III.o.)
A 2014. évi PPKE-JÁK Gólyatábor Kupa győzteseiből verbuválódott FRÖCCSKERT A.S.C. (csakh shimán natypetűfel) kőkemény ellenfélnek ígérkezik bárki ellen! Az első fordulóban a New Yellow Sox ellen játszottak egy fordulatos döntetlent, majd a Pászítókat verték 2 góllal, így azután, hogy végigverték a gólyatábort (köztük a Pázmány Futsal csapatát is a döntöben!), a PLL-ben sem találtak legyőzőre. Nem úgy az A.B.41, amelyik az emberhátrányban játszó Sármosokat is csak nehezen gyűrték le, majd beleszaladtak a késbe a NYS ellen. Persze jó kérdés, hogy a hajnali 8kor megrendezésre kerülő összecsapáson milyen formában lesznek a veretlen másnaposok..


8:50 – 9:30 H2Os Póló – KRE-Fiókák (II.o.)
A Pólósok megkezdték a felúszást az I. osztály felé, míg a KRE-Fiókák egyelőre fontolva haladnak, de két kemény meccs után már itt a harmadik is, számukra a kötelező (?) győzelmek majd ezután jöhetnek. Azért előbb játsszák le a meccset, elképzelhető, hogy bőven jók lesznek akár egy X-nél jobb eredményre is!

„A Pólósok megkezdték a felúszást az I. osztály felé”
/Csepely Gandhi/


9:35 – 10:15 Pasos United – KEVERTon (II.o.)
A veretlen és a nyeretlen - bár még csak 2 forduló telt el, mindenesetre az erőviszonyok már kezdenek kirajzolódni a II. osztályban is. A Pasos X-elt a Fiókák ellen, aztán a 100%-os Smasszert firkálták meg 4-1-re, így a következő meccsnek is esélyesei lehetnek. A párharc pikantériája, hogy bár most egy osztályban szerepelhetnek, az őszi szezon Playoffjában a Pasos eggyel legyőzte a KEVERTon csapatát a II. osztályért menő osztályozón.
A KEVERTon csapatánál további kérdőjel, hogy megjelennek-e, illetve ha nem, akkor szólnak-e hogy nem? Holnap reggel fél10kor mindenre választ kapunk!


10:20 – 11:00 Anzsi Macskakaja – Senior FC
(IV.o.)
A IV. osztály két gigásza (ha szabad így fogalmaznom 3 győzelem után) csap össze 11 óra előtt. A jónevű Macskakaja azt az egy meccsét is megnyerte ami eddig volt, akárcsak a Blancosból kiváló Senior FC a számukra megrendezett kettőt, így utóbbit tartanám esélyesnek, bár egy meccs után 11:0-ás gólaránnyal állni korántsem szokványos, az Anzsira figyelni kell minden IV. osztályú brigádnak!


11:05 – 11:45 Pászítók – Pénz&Sárm (III.o.)
Két pontnélküli csapat, amelyik közül az egyik (vagy mindkettő?) holnap ilyenkor már ünnepelni fogja az első pontját/pontjait. A Pászítók az eddigi két meccsükön a Meccsetnyer United és a FRÖCCSKERT A.S.C. ellen két-két góllal szenvedtek vereséget, a Pénz&Sárm először ugyancsak két góllal maradt alul az A.B.41 ellen (emberhátrányban), majd a Meccsetnyer ellen betegségek és sérülések miatt már ki sem tudtak állni. A holnapi mérkőzés kimenetelét előre lehetetlen megtippelni, az biztos, hogy cselekben és mókában nem lesz hiány.


12:35 – 13:15 Pázmány Zöldfülűek - Névtelenek (IV.o.)
..nos, én valahogy így képzelem el a következő két csapat csapatvezetőjét február 13-án 0.00-kor (a nevezési határidő lezárultakor).
Kreativitásukat azonban nem a névválasztáskor kell csillogtatniuk, holnap délután egymás ellen bizonyíthatnak az eddig felemásan teljesítő gárdák.


13:20 – 14:00 Power Rangers – Smasszer FC (II.o.)
A csapat, amelyik nem tud kiesni és a csapat, amelyik csak feljutni tud..
Ha a meccsnek címet kellene adni, valami ilyesmit ötölhetnénk ki, azonban szerencsére csak megnézni kell a találkozót, melyen az eddig 50%-os csapatok mérkőznek meg egymással!

14:05 – 14:45 Meccsetnyer United – New Yellow Sox (III.o.)
A III. osztály két óriása akkora derby elébe néz, hogy taktikusan egy héttel elnapolták azt!



és akkor..


14:50 – 15:30 AS Iustum – Jam-Jam
(I.o.)
És akkor végre csak az első osztály, a nagyfiúk játszótere!
Elsőként a tavasz-specialista Jam-Jam és az eddig két meccsen csupán két gólt beszedő AS Iustum csap össze.

15:35 – 16:15 KRE-Főnixek – Gradus (I.o.)
Aztán az eddig hibátlan és igazán-igazán bajnokaspiráns KRE-Főnixek ütköznek meg a rapszodikus formájú Gradusszal.

16:20 – 17:00 Budapest Rangers – Pázmány Yellow Sox (I.o.)
Végezetül az őszi majdnembajnok Bp. Rangers találkozik hosszú idő után újra a Pázmány Yellow Sox teammel.

Ezek akkora maximonumentális harcok lesznek, hogy kár bármit latolgatni előtte (plusz egy szemét kulcstartóval szétvágtam az egyik - gépelés közben gyakran használandó - ujjamat)!
Gyertek el, én már így nézek ki (és nem csak a fájdalomtól)


Köszönöm a figyelmet!
CSAK A PÁZMÁNY!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik