PLL Beharang. 2015. ősz 10. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2015.11.22. 14:11
Címkék
Megannyi VendégBeharang után már én érzem magam vendégnek a PázmányBlogon. Páva és Bálizs magasra tették a mércét az elmúlt két alkalommal;...

Megannyi VendégBeharang után már én érzem magam vendégnek a PázmányBlogon. Páva és Bálizs magasra tették a mércét az elmúlt két alkalommal; megpróbálom nem leverni - nem úgy, mint a Rangers, aki nem próbálta meg nem leverni a PLL I. osztályát és már a 9. forduló után biztossá vált, hogy a Jogász Kupa meghódítása után a Pázmány Labdarúgó Liga bajnokának is mondhatják magukat 2015-ben!Megannyi VendégBeharang után már én érzem magam vendégnek a PázmányBlogon. Páva és Bálizs magasra tették a mércét az elmúlt két alkalommal; megpróbálom nem leverni - nem úgy, mint a Rangers, aki nem próbálta meg nem leverni a PLL I. osztályát és már a 9. forduló után biztossá vált, hogy a Jogász Kupa meghódítása után a Pázmány Labdarúgó Liga bajnokának is mondhatják magukat 2015-ben!


PÁZMÁNY LABDARÚGÓ LIGA

2015. évi őszi szezon

2015. XI. 23.

10. forduló

8:05 – 8:45 Játék Csatárok Nélkül – Húsleves FC (IV.o.)

Amég feljutásra esélyes Húsleves a Játék Csatárok Nélkül ellen mérkőzik meg, akik 8 forduló után továbbra is pont nélkül állnak a IV. osztály utolsó helyén. Igaz, ők előre szóltak, de mindnyájan azt hittük, hogy csak szerénykednek..


8:50 – 9:30 Névtelenek – Pászítók (III.o.)

A Névtelenek jó eséllyel odaérhetnek a III.o. helyosztómérkőzést érő 2. helyére, amennyiben a holnapi Pászítók elleni, illetve a halasztott Humán Madrid elleni kötelező mérkőzéseket behúzzák - ráadásul két riválisuk, a FRÖCCSKERT és a Pénz&Sárm is összecsap majd délután, ahol ha vereséget szenved a 'Sárm, úgy a Névtelenek még osztályozó nélkül, III. osztályú bajnokként is feljuthatnak a II.o.-ba!


9:35 – 10:15 In-Kal FC – Névtelenek B (IV.o.)

A IV.o. olykor olyan bonyolult és szövevényes, hogy még maguk a szervezők sem tudják követni. Az In-Kal valójában 19 ponttal vezeti a tabellát, így egyik ballábukkal már a III. osztályban érezhetik magukat, persze ez a meccs még sorsdöntő lehet mindkét csapat számára.


10:20 – 11:00 Gradus – KEVERTon (II.o.)

A Gradus két héttel korábban a Meccs.Utd, legutóbb pedig a Pasos Utd. ellen játszott küzdelmes 3-3-as döntetlent. Kiesési rangadó lesz ez a KEVERTon elleni derby a javából: most eldőlhet, hogy ki távozik egyenesen a II. osztályból és ki az, aki majd összemérheti tudását a III.o. ezüstérmesével (a FRÖCCSKERT, Pénz&Sárm és a Névtelenek trió közül azonban egyik sem ígérkezik majd könnyű párharcnak)!

11:05 – 11:45 Smasszer FC – H2Os Póló (I.o.)

Igencsak nyakatekert lett az I.o. (vagy mondhatnánk úgy is, hogy Az osztály) alsóháza. A Smasszer H2O elleni meccse kiesési rangadónak mondható, miután legutóbb újra elbukták a hajrát a Yeló' ellen (ha az említett két meccsen megtartják vezetésüket, most ők állhatnának a dobogón). Elmaradt meccse a Pólósoknak kettő is van, a csalódott sárgák és ex-sárgák ellen (csalódott, ám ezüstért küzdő), míg a Smasszernek egy másik kiesési veszélyzónában lévő csapat, az AS Iustum ellen van elmaradása. Amilyen egyszerű lett Az osztály egyik kérdése, annyira bonyolult lett a másik, így idén is érdemes követni a "futsalos osztály" hajráját!
És akiknek hiányzik a Páva-féle Beharang.: lássuk, hogy nézne ki ez a mém dr.X által!

11:50 – 12:30 Pasos United – Meccsetnyer United (II.o.)

A két II. osztályú United ugrik egymásnak ebédidőben. Míg a Meccsetnyernek már inkább csak a bronz megszerzése lehet a cél, addig a Pasos Utd. számára még az osztályozós helyezés is elcsíphető. Így biztosan nem fogunk rosszul szórakozni!



12:35 – 13:15 New Yellow Sox – Power Rangers (II.o.)

A felvezetés előtt egy perc néma taps a fiatalembernek, aki holnap utoljára védi a NewYellowSox hálóját!
Tehát:
Lesz-e két I. osztályú Rangers jövőre? Lesz-e 100%-os NewYello' idén? Hétfőn fél1kor eldől! (na jó akkor még egyáltalán nem dől el, 5 perc alatt még nem győztünk le senkit idén.. esetleg 7perc alatt)


13:20 – 14:00 Jam-Jam – AS Iustum (I.o.)

Talán még az AS Iustumnak is vannak olyan gonosz kis tervei, hogy felérjen a dobogóra. Ha felérne a dobogóra, akkor már nincs is olyan sok különbség (pontban) a 2. és 3. hely között. Ha nem is olyan sok a különbség (pontban) a 2. és 3. hely között, akkor ki is jelenthetjük, hogy az AS Iustum ezüstérmes akar lenni.

14:05 – 14:45 Kispályások – Buda FC (IV.o.)

A Buda FC meglepően teljesített a IV. osztályban idén. Próbálkoztak felsunnyogni már a sorsolás előtt, kérleltek, hogy hadd indulhassanak magasabb ligában, könyörögtek, "Csepó így, Csepó úgy".. Most meg már biztos, hogy alulról ugatják a focit 2016-ban is (hacsak nem szűnnek meg csapatok tömegesen tavaszra, ami inkább nyári jelenség, mint téli).
A Kispályások teljesítménye azonban korántsem kispályás, még mindig versenyben állnak a feljutásért, bár ahhoz lehet, hogy a Humán Madriddal kell játszaniuk és az.. az azért kemény lesz!



14:50 – 15:30 Pénz&Sárm – FRÖCCSKERT A.S.C. (III.o.)

Ez egy elég nagy meccs lesz. De mivel egyik csapat sem perkált még, pedig vannak átjátszósaik dögivel.. Nem kaptok se matekot, se mémet!



15:35 – 16:15 Budapest Rangers – Pázmány Yellow Sox (I.o.)

Azt hittük, akár bajnoki címről is dönthet ez a meccs, a 9. fordulóban azonban kiderült: ez már csak a dobogó további helyeiről dönthet. A Budapest Rangers tavasszal a kupára koncentrált (megnyerték a Jogász Kupát!), idén viszont a bajnokságra figyeltek. Mondjuk két hét múlva Pázmány Kupa, ha azt is behúzzák a PARKŐRÖK, úgy jövőre sokkal kevésbé becsülöm majd le őket a szezon elején!


16:2
0 – 17:00 Pázmány Zöldfülűek – Humán Madrid (III.o.)

Tegnap 0-4 lett.. A madridiak ezzel az eredménnyel kiegyeznének holnap, bár a Zöldfülűek ellen legutóbb sem ment jól, szoros csatában 5-4-re maradtak alul a madridisták - most kiderül, a két csapat közül ki méltóbb a III. osztályban való szereplésre!

Köszönöm a figyelmet!
CSAK A PÁZMÁNY!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik