Juventus: Pirlo a BL-döntővel elbúcsúzik - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2015.05.19. 11:36
null
Andrea Pirlo a szezon végén búcsút int a Juventusnak? (Fotó: AFP)
Olasz lapértesülés szerint Andrea Pirlo nem tölti ki szerződését, amely 2016 nyaráig köti a Juventus labdarúgócsapatához.


Már korábban is felvetődött, hogy Andrea Pirlo a szerződése lejárta előtt elhagyja a Juventust, a Tuttosport angol és amerikai kérőkről írt. A Calciomercato azonban úgy tudja, hogy a 36. életévét kedden betöltő középpályás kelet felé veszi az irányt.

Pirlo tavaly nyáron hosszabbított szerződést a Juventusszal, a 2016-ig szóló új kontraktusa 3.8 millió eurót garantál neki idényenként. Ennél is többet kereshet azonban Katarban, ahol a Calciomercato szerint az el-Dzsais és az al-Szadd is szívesen látná. Előbbi a harmadik helyen zárt legutóbb a katari élvonalban, és a korábbi francia válogatott Sabri Lamouchi a vezetőedzője. Az al-Szadd 2011-ben megnyerte az Ázsiai Bajnokok Ligáját, majd azzal került a középpontba, hogy szerződtette Raúlt, a Real Madrid legendáját – a következő nagy fogása Xavi lehet, és talán Pirlo.

Az olasz középpályás technikai tudását senki sem kérdőjelezi meg, és a Real Madrid elleni BL-elődöntőben azt is láthattuk, hogy a futómennyiségére sem lehet panasz, még a legmagasabb szinten sem. Ennek ellenére 36 évesen már nem biztos, hogy hiányozna neki az öldöklő iram, főleg, ha csillagászati fizetést kapna és esetleg BL-győzelemmel tudna elköszönni a Juventustól.

Ha tényleg elhagyja az idény végén a torinói csapatot, akkor a Barcelona elleni BL-döntő lenne a búcsúmeccse.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik