(Szarka)lábjegyzet: Mélypont

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.11.24. 11:11
Nagyon lent vagyunk. Igazából jelen pillanatban csak és kizárólag abban lehet reménykedni, hogy az Aston Villa, a Bournemouth, a Norwich és a Sunderland...

Nagyon lent vagyunk. Igazából jelen pillanatban csak és kizárólag abban lehet reménykedni, hogy az Aston Villa, a Bournemouth, a Norwich és a Sunderland talán (mondom TALÁN) még nálunk is gyengébb csapat, így elkerülhető a kiesés. A BBC statisztikái mindent elmondanak. A kilenc próbálkozás még rendben van, de hogy csak egyetlen egy talál kaput, az már nincs. Főleg, hogy a másik oldalon ugyanez a 18/7.A BBC statisztikái mindent elmondanak. A kilenc próbálkozás még rendben van, de hogy csak egyetlen egy talál kaput, az már nincs. Főleg, hogy a másik oldalon ugyanez a 18/7.

Erre nincsenek szavak. Valami nagyon nem működik. A vezetőség szerint nem Steve McClaren a gond, mert egyes brit szurkolói oldalak tudni vélik, hogy az edző marad, ráadásul nagy pénzt kap a januári átigazolási piacra.

Szükség is lesz rá, ugyanis jelen állás szerint kapust, hátvédet, középpályást és csatárt is venni kellene. Emellett van pár játékos, akiktől nyugodtan meg lehetne szabadulni. Hiába vezeti jelenleg a tabellát a Leicester, ennyire simán egyszerűen nem lehet a St. James' Parkban leadni egy meccset. Az első gól előtt, Sissokonak egy védő sem segített. Esélye sem volt.

Vardy sorozatban a 10. bajnoki gólját lőtte, elismerő tapsot kapott a geordiek-tól

A második előtt a fenti képen (is) bámészkodó Janmaat ki tudja hol kóválygott, amikor Ulloa fejelt. A harmadik pedig egy totális vicc volt, ahogy a 174 cm magas Okazaki nyugodtan fejelhetett az ötösön belül. Azt is elrontotta mondjuk, de nyugodtan bekotorhatta a labdát mert továbbra sem akadályozta meg senki a gólszerzésben.

Szerencsére nem láttam a meccset, az összefoglaló bőven elég volt. Kimondottan rosszul jött még az is, hogy a Sunderland nyerni tudott a Crystal Palace otthonában egy hatalmas hazai védelmi hiba miatt (remélem csipog az SMS Henessy kapusnak, hogy számlán a pénz), így ők és a Bournemouth is 1 pontra vannak tőlünk. Ráadásul most szombaton mi is a Selhurst Parkba látogatunk, és Pardew-ék zsimórban két botlást nem engedhetnek meg maguknak.

McClarenben tehát bíznak, télen pénzt is kap, kérdés, hogy ki akar majd egy kiesőhelyen tanyázó, kilátástalanul játszó csapatba igazolni? Az a minimum, hogy minden újonnan érkező szerződésében benne lesz egy záradék, hogy kiesés esetén átadólistára kell rakni őket, és eladni. Szóba került már Austin (QPR), Carroll (West Ham), Matip (Schalke), Vestergaard (Werder), Valdez (MU), Khazri (Bordeaux), Batshuayi (Marseille). Ez még csak a kezdet. Lesz itt olyan névsor, hogy csak kapkodjuk a fejünket, persze az már teljesen más dolog, hogy végül kit sikerül megszerezni.

A másik oldalon pedig ott van az esetlegesen távozók listája is. Szívem szerint Williamson, Tioté, Obertan, Marveaux, Gouffran és Riviere azonnal mehetne Isten hírével, de ha bejön komoly ajánlat, akkor Janmaat, Sissoko és Cissé is. Sőt most azon a ponton vagyok, hogy ha decemberben nem mutatnak végre valamit, akkor Thauvin és De Jong is távozhat, elvégre eddig csak a pénzt vitték. Persze tudom, hogy ez egy csapatnyi játékos, de most ennyire elkeserítő a helyzet. Kellene igazolni egy kapust, aki nem sérülékeny. Egy jobb oldali védőt, aki úgy támad, mint Janmaat, viszont tud védekezni. Egy középhátvédet, aki nyugdíjazza Coloccinit. Egy szűrőt, aki tavasszal Colback párja lehet. Végül pedig egy csatárt (ha Cissé távozik, akkor kettőt), hogy végre beinduljon a gólszerzés. Mitrovic megszokta az iramot, szerzett pár gólt, most viszont hullámvölgyben van. Én azért nem temetném, mert továbbra sem gondolom, hogy egy 20 éves külföldi sráctól kellene a megváltást várni, az első PL szezonjában. Jelenleg ugyanis az a helyzet, hogy két sráctól (Perez, Mitrovic) várjuk.

Szombaton Crystal Palace idegenben. Akármennyire béna is volt tegnap a Palace, ez bizony eddig nagyon hazainak néz ki.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik