(Szarka)lábjegyzet: Aleksandar Mitrovic

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.07.21. 13:07
A Newcastle United hivatalos honlapján megjelent a hír: Aleksandar Mitrovic 5 évre aláírt. Ezzel pont került a hetek óta húzódó átigazolási...

A Newcastle United hivatalos honlapján megjelent a hír: Aleksandar Mitrovic 5 évre aláírt. Ezzel pont került a hetek óta húzódó átigazolási ügy végére. A 20 éves szerb csatár érkezésével a klub történelmének negyedik legdrágább játékosa lett. Tekintve, hogy a harmadik helyen Georginio Wijnaldum szerepel elmondhatjuk, hogy a vezetőség az Ashley érában először nyúlt igazán mélyen a zsebébe.Newcastle United hivatalos honlapján megjelent a hír: Aleksandar Mitrovic 5 évre aláírt. Ezzel pont került a hetek óta húzódó átigazolási ügy végére. A 20 éves szerb csatár érkezésével a klub történelmének negyedik legdrágább játékosa lett. Tekintve, hogy a harmadik helyen Georginio Wijnaldum szerepel elmondhatjuk, hogy a vezetőség az Ashley érában először nyúlt igazán mélyen a zsebébe.

A körülbelül 13 millió fontos vételár elég borsosnak tűnik, de Mitrovic az Anderlecht-ben bizonyított, és onnan legutóbb egy bizonyos Romelu Lukaku érkezett a Premier League-be. Reméljük hasonlóan meggyőző játékot láthatunk Mitrovic-tól is. A játékos családja már múlt héten, ő maga pedig körülbelül két napja megérkezett Newcastle-be, ma pedig végre megszületett a bejelentés.

Mitrovic a következőket mondta:

"Nagyon hosszú napok voltak ezek a számomra. Minden nap csak vártam, hogy mi történik a két klub között. De most nagyon boldog, büszke és izgatott vagyok!

Az előző szezonban a Newcastle érdeklődött utánam, most viszont megmutatta, hogy tényleg akarnak. Ez az oka, hogy idejöttem. Én is Newcastle szurkoló vagyok, követem a csapat eredményeit és most nagyon büszke vagyok, hogy itt lehetek.

Számomra a Newcastle a legjobb klub, hogy továbblépjek, hogy itt játszhassak ezelőtt a fantasztikus közönség előtt. Voltam a stadionban, és fantasztikus. A légkör a TV-n keresztül is fantasztikus volt, már alig várom, hogy az első meccsemen is pályára léphessek itt.

Ennek a klubnak nagy történelme van. A szurkolók közel állnak a játékosokhoz, amit én szeretek, hiszen az előző két csapatomnál is így volt. Tudom milyen egy ilyen nagy klubban nyomás alatt játszani, hiszen ezelőtt Szerbia és Belgium legnagyobb klubjában játszottam.

Biztos, hogy itt is meg lesz ez a nyomás, de én ezt szeretem."

Steve McClaren is elmondta, hogy mennyire örül, hogy egy ilyen fiatal tehetséget sikerült megszerezni.

A bevásárlás pedig nem ér véget. Elvileg Chancel MBemba már úton van Newcastle-be az orvosi vizsgálatára, és mellette még két Chelsea-s középhátvéd neve merült fel. Természetesen nem Terry vagy Cahill jönne, hanem a két fiatal, Zouma vagy Aké érkezhetne kölcsönbe.

És ami a legfontosabb, Mitrovic érkezése, valamint az, hogy McClaren számol Cissé-vel is, nem befolyásolja azt, hogy megpróbáljuk megszerezni Charlie Austint a következő hetekben. Habár úgy gondolom, hogy ha mindentől függetlenül nem voltak még nem hivatalos tárgyalások a QPR-rel és a játékossal, akkor nagyon amatőr a hozzáállás, mert az Aston Villa nem fogja sajnálni a pénzt Austin-ért. Reménykedjünk, hogy McClaren kihasználja, hogy jóban van a londoniakkal, valamint Austin is hallgat azokra a tanácsokra, miszerint Newcastle-be kellene mennie. (Többek között a felfedezője, Harry Redknapp is ezt javasolta neki)

A Mitrovic körüli felhajtást, negatív híreket pedig szerintem felejtsük el, és adjuk meg az esélyt a srácnak, hogy szívvel lélekkel küzdjön a csapatért. Az ötből legalább 2 évig, mielőtt jön egy visszautasíthatatlan ajánlat...

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik