(Szakra)lábjegyzet: Alan Shearer 45 + transzfer pletykák

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.08.13. 13:08
Ma ünnepli 45. születésnapját Alan Shearer. Legendás csatárunk játékos pályafutásáról és életének a visszavonulása óta eltelt időszakáról...

Ma ünnepli 45. születésnapját Alan Shearer. Legendás csatárunk játékos pályafutásáról és életének a visszavonulása óta eltelt időszakáról ajánlom sok szeretettel a Britannia-ra írt posztomat.Ma ünnepli 45. születésnapját Alan Shearer. Legendás csatárunk játékos pályafutásáról és életének a visszavonulása óta eltelt időszakáról ajánlom sok szeretettel a Britannia-ra írt posztomat.

A mai napon tehát őt ünneplik a Newcastle szurkolók, de közben azért a jelennel is foglalkozunk, mert új sztárokra is szükség van, hogy a csapat jól teljesítsen. Nézzük kik a jelöltek.

Először is kezdjük valakivel, aki szinte biztosan nem igazol (vissza) a csapathoz, de megint tanúbizonyságát tette annak, hogy mennyire szeretett a geordiknak játszani. Természetesen Joey Barton-ról van szó. Öreg barátunk nemrég a twitteren azt mondta, hogy minden nap gondol arra, milyen jó lenne visszatérni a "Toon-ba", meccsnapokon többször is. Most azt kérdezték tőle, hogy elmenne-e a Sunderland-be.

A válasz: "Esélytelen haver. Soha de soha, soha. Nem, a Tyne partján eltöltött 4 évem után." Joey egyébként még mindig csapat nélküli, miután West Ham - a szurkolók tiltakozása miatt - elállt a leigazolásától. Állítólag két PL együttes (az egyik a Leicester), két Championship klub (Nottingham, Derby) és két Ligue 1 csapat (az egyik a Marseille) is érdeklődik iránta.

További (valójában a cspatot érintő) pletykák, hogy érdeklődünk több védő után is. A brighton-i Lewis Dunk (23), és a Weder Bremen védője Jannik Vestergaard (23) középhátvédnek, a lorient-i Raphael Guerrerio (21) pedig a szélre érkezhetne.

Támadó poszton meg nagyon úgy tűnik, hogy kimondva kimondatlanul, de ultimátumot kap a QPR. Vagy olcsóbban adja Charlie Austin-t, vagy nem kell. Inkább a Bordeaux csatára, Diego Rolan felé kacsintgatunk mostanában.

Távozhat Vuckic, Bigirimana, Abeid, Williamson és Gouffran is, ami biztos, hogy még nincs vége az átigazolásoknak, ahogyan McClaren is utalt erre többször.

Egyelőre ennyi.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik