Vitális Milán a forduló válogatottjában, harcban a Hónap góljáért

DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)
Vágólapra másolva!
2024.05.02. 11:16
Vitális Milán szabadrúgásgólja is lehet áprilisi hónap legszebbje (Fotó: dac1904.sk)
A DAC 5–3-ra legyőzte a Slovant, Vitális Milán pedig több szlovák portálon is bekerült a Niké Liga hétvégi fordulójának válogatottjába. Ezen kívül remek gólja harcban van április hónap legszebb góljáért.

 

A Felvidéken még a mindig a hétvégi, 5–3-as Slovan elleni dunaszerdahelyi győzelem a téma, ahol Matej Trusa három gólt szerzett, továbbá Damir Redzic és Vitális Milán is betalált. Minden szerkesztőségnél a találkozó legjobbja Matej Trusa lett, a második legmagasabb osztályzatot Vitális Milán kapta. 

A DAC-játékosok remek egyéni teljesítményei megmutatkoztak a forduló álomcsapatának összetételében, ugyanis Vitális Milán két szerkesztőségnél is – a flashscore.sk portálon és a Sport napilapnál – ott van a legjobb tizenegyben.

A Niké Liga hivatalos televíziós közvetítője, a Markíza minden hónapban kihirdeti a Hónap gólja versenyt. A szerkesztőség által kiválasztott öt legszebb gól közül a szurkolók szavazatai alapján alakul ki a végső sorrend. A kiválasztott gólok között szerepel Vitális Milán Slovan ellen szerzett 25 méteres szabadrúgásgólja is. A magyar U21-es válogatott góljára péntek éjfélig lehet szavazni.

SZLOVÁK NIKÉ LIGA
RÁJÁTSZÁS, FELSŐHÁZ, 7. FORDULÓ
DAC 1904–Slovan Bratislava 5–3 (3–0) 
Dunaszerdahely, Mol Aréna, 8834 néző. Vezette: Marhefka
DAC: Popovics (Filipe, 74.) – Csinger, Kacsaraba, Brunetti, Mendez – Herc (Ramadan, 62.), Dinum – Vitális (Kácer, 69.) – Trusa (Dolcek, 74.), M. Koné (Redzic, 62.), Andzouana. Vezetőedző: Xisco
Slovan: Trnovsky – Bajric, Riszvanisz (Marcelli, a szünetben), Wimmer (Tolic, a szünetben) – Blackman, Szavvidisz, Lichy (Kashia, a szünetben), Vojtkó (Zuberu, 87.) – Barszegjan, Strelec, Weiss (Zmrhal, 79.). Vezetőedző: Vladimir Weiss
Gólszerző: Trusa (10., 27., 56.), Vitális (19.), Redzic (89.), ill. Strelec (78.), Barszegjan (83. – 11-esből), Tolic (84.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik