(Szarka)lábjegyzet BRÉKING: A marseille-i bartell buli

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.08.19. 21:08
Megtörtént az, amiről az elmúlt napokban annyit beszéltek. A francia labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége, Florian Thauvin 5 évre a klubhoz igazolt....

Megtörtént az, amiről az elmúlt napokban annyit beszéltek. A francia labdarúgás egyik legnagyobb tehetsége, Florian Thauvin 5 évre a klubhoz igazolt. Az ára körülbelül 12 millió font volt, plusz egy évre kölcsönbe ment Dél-Franciaországba Remy Cabella is, akit a szezon végén (francia források szerint 8 millió fontért) megvásárolhat a Marseille.Florian Thauvin 5 évre a klubhoz igazolt. Az ára körülbelül 12 millió font volt, plusz egy évre kölcsönbe ment Dél-Franciaországba Remy Cabella is, akit a szezon végén (francia források szerint 8 millió fontért) megvásárolhat a Marseille.

Egy tehetséges, a pályán szerényen viselkedő, szimpatikus srác távozott, és jött egy még tehetségesebb, de a pályán és azon kívül egyaránt pökhendinek tartott másik. Legalább is Thauvin stílusa sokak szerint eléggé bicskanyitogató. Meglátjuk mire lesz képes. Közben Yoan Gouffran és Mehdi Abeid is távozóban, McClaren pedig közel 50 millió elköltött fontnál tart. Nem is szaporítom tovább a szót, kommentbe várom a véleményeket.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik