Banegaval erősödhet a középpálya?

2594493 25944932594493 2594493
Vágólapra másolva!
2015.07.16. 10:07
A csapat jelenleg Amerikában turnézik, de így is zajlanak az események a háttérben, továbbra is a csapat megerősítésén fáradoznak Lee Charnleyék....

A csapat jelenleg Amerikában turnézik, de így is zajlanak az események a háttérben, továbbra is a csapat megerősítésén fáradoznak Lee Charnleyék. Mitrovic esetleges leigazolása még a levegőben lóg, de a legújabb hírek szerint Ever Banega esetleges érkezése is a levegőben lóg.Ever Banega esetleges érkezése is a levegőben lóg.

Több fronton is zajlanak tehát az események. Kérdés ki lesz a következő igazolás?

Emannuel Guilianelli (olasz újságíró a La Gazetta Dello Sportnál, és a Yorkshire Radionál dolgozik) a saját Twitterén osztotta meg, hogy hajlandóak vagyunk kifizetni a Sevilla által kért 9 millió fontot (13 millió euró), így könnyen elképzelhető, hogy Ever Banega nálunk fog kikötni. A játékosnak pedig szerinte már egy négy évre szóló szerződést (évi 3 millió eurós fizetéssel) is ajánlottunk.

Na de akkor egy kicsit bővebben ismerkedjünk meg Banegaval. Az argentin középpályás eddigi pályafutása során 303 hivatalos mérkőzéssel büszkélkedhet, és ezeken a mérkőzéseken 16 gólt szerzett. Az argentin válogatottban pedig 34 mérkőzésen lépett pályára.

Banega nyert már Libertadores kupát a Boca Juniors játékosaként, spanyol kupát a Valencia játékosaként, míg az idei szezonban pedig Európa-liga győzelemnek örvendhetett a Sevilla játékosaként. Emellett pedig U20-as Világbajnoknak, valamint Olimpiai aranyérmesnek is vallhatja magát.

Tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy nemzetközi tapasztalattal bőven rendelkezik, és nagy erősítés lenne a csapat számára. Azért egy Wijnaldum-Banega kettős a középpályán jól mutatna egymás mellett, kreativitásból nem lenne hiány. Banega egyébként az idei szezonban 49 mérkőzésen lépett pályára a Sevillában, és három gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik