(Szarka)lábjegyzet: Sissokót a Liverpool vinné, mi pedig Cabayet akarjuk

Vágólapra másolva!
2015.06.20. 11:06
A hét folyamán igazán komoly dolgok nem történtek a klub háza táján. Nem is érkezett még játékos a klubhoz, és nem is távozott még a klubtól....

A hét folyamán igazán komoly dolgok nem történtek a klub háza táján. Nem is érkezett még játékos a klubhoz, és nem is távozott még a klubtól. De pletykák továbbra is vannak arról, hogy kik lehetnek a lehetséges érkezők, és kik lehetnek a távozók.

A Premier League következő idényének a menetrendje legalább már hivatalossá vált.

Ma több szigetországi lap is lehozta, hogy a Liverpool komolyan érdeklődik Moussa Sissoko iránt, akiért 17 millió fontos ajánlatot készül letenni a Liverpool az asztalunkra. A csapat hetese az idény végén még azt mondta, szívesen maradna jövőre nálunk is. Azonban azóta már azt is lenyilatkozta, BL-es csapatban akar játszani. Nos, ha rábólintana a Liverpool megkeresésére, és a Mersey-partiakat választaná, abban az esetben mindkét nyilatkozatának ellent mondana.

Papiss Cissét a török élvonalban szereplő Besiktas szeretné megszerezni. Az idei szezont a harmadik helyen záró klub, a PL-be vágyódó Demba Bát kívánja pótolni a szenegáli csatárral. Cissét egyébként már jó pár átigazolási időszakban szóba hozták a Besiktassal, lehet idén nyáron valóban oda fog kerülni. A klub mindenesetre 10 millió fontért akarja eladni őt.

Ryan Taylor (akinek a szerződése a nyáron jár le a csapatnál, és nem hosszabbítunk vele) pedig már megkezdte a tárgyalásokat a Standar Liegevel, és valószínűleg a belga csapat lesz az új klubja neki.

A Charlie Austin és Bas Dost ügyekben nincs előrelépés, azonban minden bizonnyal a háttérben folynak a tárgyalások a játékosok megszerzéséről. Mindeközben pedig Patrick Bamford (Chelsea) elutasította, hogy hozzánk jöjjön.

Yohan Cabayet pedig a hírek szerint vissza szeretnék csábítani a nyár folyamán a Tynesidera. A francia középpályás kegyvesztetté vált a PSG-nél, és szeretne visszatérni Angliába. Rajtunk kívül a Crystal Palace érdeklődik komolyan iránta, ami egyáltalán nem meglepő annak tudatában, hogy korábban volt már Pardew játékosa (még nálunk). Az ő visszahozatala nagy erősítés lenne a csapat számára. Lenne ismét egy igazi kreatív játékosunk a középpályára. Bízzunk benne, hogy sikerül megszerezni őt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik