Austinért ajánlatot tettünk, Sissoko jövője kérdéses?

2594493 25944932594493 2594493
Vágólapra másolva!
2015.06.10. 14:06
Megkezdte a tárgyalásokat a klub Charlie Austin átigazolásáról. A QPR angol támadója 15 millió font körüli összegért érkezhetne. Az már...

Megkezdte a tárgyalásokat a klub Charlie Austin átigazolásáról. A QPR angol támadója 15 millió font körüli összegért érkezhetne.

Az már eldőlt, hogy Steve McClaren lesz a csapat edzője, azt pedig döntse el ki-ki maga, hogy az ő kinevezése jó vagy rossz döntés volt-e. Egy biztos, McClarennel képzeli el a klub jövőjét Ashley, négy éves szerződést fog kapni az angol szakember, így bőven lesz neki ideje az építkezésre. Mi pedig majd láthatjuk azt, hogy mi is fog kisülni majd ebből.

Megkezdődtek a tárgyalások Austinért

A klub továbbra is komolyan gondolja Charlie Austin átigazolását a QPR-től. Az angol támadóért meg is kezdtük a tárgyalásokat a QPR-vel, akik legalább 15 millió fontot szeretnének látni kedvencükért.

Mindeközben egy kis körbe udvarlás is volt a háttérben. Austin a saját Twitterén írta ki: "206 Premier Leauge gól. Senki nem éri utol. " Méltatva ezzel a Newcastle korábbi legendás támadóját Alan Shearert.

Shearer válasza pedig nem késlekedett: "Miért nem jössz ide, és próbálod meg?"

Bízzunk benne, hogy Shearer szavai ösztönzőleg hatottak Austinra, aki elfogadva a kihívást, a Newcastlet választja majd következő állomáshelyének.

Egy biztos, az ő leigazolásával nagyot lépne előre a csapat. Az idei szezonban 35 mérkőzésen 18 gólt szerzett a PL-ben Austin.

Berahino is jelölt a támadó poszt megerősítésére

Nem csak Charlie Austinnal, hanem Saido Berahinoval is meg kívánja erősíteni a csapat támadósorát McClaren. A WBA fiatal angol támadóját a Liverpool is szerette volna megszerezni, ám miután nekik sikerült megszerezniük Danny Ings-t, nem feltétlen ragaszodnak Berahino megszerzéséhez.

A hírek szerint a WBA 10-15 millió fontot szeretne kapni Berahinoért. A kérdés csupán annyi, a vezetőség hajlandó-e ennyit kifizetni érte?

Sissoko jövője továbbra is kérdéses?

A bajnokság végén Moussa Sissoko kijelentette, hogy a következő idényt is a Newcaslte Unietdnél képzeli el. Ám a mostani nyilatkozata inkább ennek az ellentetjéről árulkodik, mint arról, hogy valóban itt akarna maradni:

"Didier Deschamps egyértelműen kijelentette, hogy csak olyan játékosokra fog számítani, aki rendszeresen pályára lépnek a saját klubjukban. Egy év van hátra az Európa-bajnokságig, és nem szeretnék olyan csapatnál játszani, amelyiknek a kispadján kellene üldögélni."

"Ugyanakkor nagyobb csapatban szeretnék játszani, amellyel játszhatnék a Bajnokok Ligájában, de erre a Newcastlenél nincsen lehetőségem."

"Egy nap, vagy ma vagy pedig később, meg kell hoznom a döntésemet. Mindenesetre én továbbra is Angliában látom magamat."

"A jövőmet át kell gondolnom most."

"Didier Deschamps elmondta nekem, hogy a következő idény nagyon fontos lesz, és a legfontosabb az, hogy rendszeresen játszani tudjak. Ere pedig Newcastleben van lehetőségem."

"Most megpróbálom jól befejezni az idényt a francia válogatottal, aztán beszélek majd a nagybátyámmal (az ügynöke neki), és meg fogjuk hozni a legjobb döntést a számomra."

Mindeközben az André Ayew ügy végére (érdeklődtünk-e iránta, avagy sem) minden bizonnyal pont került, mivel a ghánai játékos orvosi vizsgálatokon vesz részt a Swansea csapatánál. Így a következő idényt a walesi csapatánál kezdi majd meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik