PSG: „Nem kell, hogy barátok legyünk” – Cavani Neymarról

Vágólapra másolva!
2017.10.18. 16:24
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris-Saint Germain sztárcsatárai, Edinson Cavani és Neymar továbbra sem keresik egymás társaságát, de próbálják profin kezelni kettejük félresiklott kapcsolatát – derült ki az uruguayi támadó interjújából.

Mint ismert, a Neymar augusztusban 222 millió euróért Párizsba igazolt Barcelonából, ám beilleszkedése az új csapatában nem zökkenőmentes – mi sem bizonyítja jobban, mint a Cavanival történt veszekedése, amikor azt akarta eldönteni a két kiváló támadó, hogy melyikük végezzen el egy tizenegyest a Lyon elleni bajnokin.melyikük végezzen el egy tizenegyest a Lyon elleni bajnokin.

Bár az eset egy hónapja történt, és Cavani is próbált diplomatikusan fogalmazni, nem úgy tűnik, hogy megbékéltek voltak egymással a felek.

„A büntetős eset a múlté – nyilatkozta a Cavani a SFR Sportnak. – Ezek olyan dolgok, amelyek megtörténnek a futballban. Közösen kell találnunk megoldást arra, hogy csapatként funkcionáljunk. Versenyképes csapatnak kell lennünk, de nem szükséges, hogy barátok legyünk. Profin kell viselkednünk, utána következik mindenkinek a magánélete.”

A csapat teljesítményére mindenesetre nem lehet panasz egyelőre, a bajnokságban és a BL-ben is veretlen. utóbbi sorozatban szerda este 20.45-kor az Anderlecht ellen lép pályára.

BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ
A-CSOPORT
20.45:
CSZKA Moszkva–FC Basel
20.45:Benfica–Manchester United (Tv:Film Mánia)
B-CSOPORT
20.45:Anderlecht–Paris Saint-Germain
20.45:Bayern München–Celtic (Tv:Sport2)
C-CSOPORT
18.00:Qarabag–Atlético Madrid (Tv:Sport1)
20.45:Chelsea–Roma (Tv:M4 Sport)
D-CSOPORT
20.45:Juventus–Sporting CP
20.45:FC Barcelona–Olympiakosz Pireusz (Tv:Sport1)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik