Győr és FTC: irány a final four!; Szatmári András: letört csontdarab…

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.04.26. 23:53
null

 

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Két megjósolhatatlan párharc a női kézilabda final fourért. A Győr és a Ferencváros is kemény skandináv ellenfélen keresztül juthat el az MVM Dome-ba – ha sikerül átlépni a címvédő Viperen és az Esbjergen, újra két magyar csapat lehet ott a záró hétvégén. Nem lesz egyszerű… Címlapsztori két oldalon.

ZTE-bravúr a Puskás ellen, elkezdődött a 30. forduló. Az OTP Bank Ligában egy kieső hely és a dobogósok kiléte még ismeretlen, de az előttünk álló napok tisztíthatnak a képen. Az már biztos, hogy a Zalaegerszeg benn marad – tudósítás és beharangozó három oldalon.

Egy rossz mozdulat, és veszélyben Szatmári András olimpiája. Világbajnok kardvívónk bokacsontjáról letört egy darab, és az már biztos, hogy kihagyás vár rá – kérdés, mennyire sikerül így felkészülnie Párizsra, kezdődik a versenyfutás az idővel… Kovács Erika interjúja.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon: Emlékezés a 30 éve elhunyt F1-es ikonra, Ayrton Sennára; Nyers István-portré; interjú Marozsán Fábián menedzserével, Somogyi Zsolttal.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik