HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.09.20 14:18 Frissítve: 2017.09.22 01:46

PSG: nem csitul a balhé, Neymar Cavani eladását kérte?

A nemzetközi sportsajtóban egyre meghökkentőbb állítások terjengenek, melyek szerint Neymar szeretné, ha a Paris Saint-Germain megszabadulna Edinson Cavanitól.

HIRDETÉS
Nem csitul a balhé Neymar és Cavani között? (Fotó: AFP)

 

Mint megírtuk, a brazil klasszis először megharagudott uruguayi csapattársára, amiért az érkezésekor nem ajánlotta fel neki a büntetők elvégzésének lehetőségét. Ez az elmélet néhány nappal ezelőtt még csak spekulációnak számított, a Lyon elleni vasárnapi bajnokin azonban mindenkinek világossá válhatott, Neymarnak valóban nem tetszik, hogy nem ő lövi a tizenegyeseket. A találkozó 80. percében – még 1–0-s állásnál – Kylian Mbappé lerántásáért a PSG büntetőt kapott, amelyhez Cavani készülődött. A brazil odasétált az uruguayihoz, hogy elkérje tőle a labdát, ám Cavani hajthatatlannak bizonyult, ragaszkodott a tizenegyes elvégzéséhez – amit aztán kihagyott.

Ezt követően arról lehetett hallani, hogy Neymart és Cavanit a mérkőzés után az öltözőben szét kellett választani, miután összetűzésbe keveredtek.

A két sztár csetepatéja azóta az egyik legfelkapottabb téma a sajtóban, a spanyol Sport egészen meghökkentő dologról számolt be: a lap úgy tudja, Neymar annyira berágott csapattársára, hogy állítólag a PSG vezetőségétől azt kérte, a klub adja el az uruguayi támadót, kettejük viszonya ugyanis annyira „ellehetetlenítette” a brazilt.

Hogy mi igaz a pletykából, azt nem tudni, ám jegyezzük meg, a legtöbben arra is csak legyintettek, amikor felvetődött, hogy a Paris Saint-Germain megveszi Neymart a Barcelonától…

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.08.15 20:38:23

Minden más foci nemzetisport.hu

A Real Madrid a hajráig vezetett városi riválisa ellen, ám a hosszabbítás Simeone csapatáé volt.

2018.08.10 23:45:53

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Szövetségesre találtak benne a pszichológiai hadviselést mindig is szívesen alkalmazó futballisták, olyan tumultuózus jelenetek szemtanúi lehettünk, amelyek cseppet sem váltak a sportág dicsőségére.

2018.08.09 17:49:50

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

IDÉNYBEHARANGOZÓ. Csak Buffon jött, de hármas címvédésre készülnek a párizsiak. Egyik rivális kerete sem ér fel Neymar árához.

2018.08.10 08:55:06

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

Még mindig nem tudni, melyik csatorna adja a Serie A mérkőzéseit az új szezonban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS