PSG: nem csitul a balhé, Neymar Cavani eladását kérte?

Vágólapra másolva!
2017.09.20. 14:18
null
Nem csitul a balhé Neymar és Cavani között? (Fotó: AFP)
A nemzetközi sportsajtóban egyre meghökkentőbb állítások terjengenek, melyek szerint Neymar szeretné, ha a Paris Saint-Germain megszabadulna Edinson Cavanitól.

Mint megírtuk, a brazil klasszis először megharagudott uruguayi csapattársára, amiért az érkezésekor nem ajánlotta fel neki a büntetők elvégzésének lehetőségét. Ez az elmélet néhány nappal ezelőtt még csak spekulációnak számított, a Lyon elleni vasárnapi bajnokin azonban mindenkinek világossá válhatott, Neymarnak valóban nem tetszik, hogy nem ő lövi a tizenegyeseket. A találkozó 80. percében – még 1–0-s állásnál – Kylian Mbappé lerántásáért a PSG büntetőt kapott, amelyhez Cavani készülődött. A brazil odasétált az uruguayihoz, hogy elkérje tőle a labdát, ám Cavani hajthatatlannak bizonyult, ragaszkodott a tizenegyes elvégzéséhez – amit aztán kihagyott.

Ezt követően arról lehetett hallani, hogy Neymart és Cavanit a mérkőzés után az öltözőben szét kellett választani, miután összetűzésbe keveredtek.

A két sztár csetepatéja azóta az egyik legfelkapottabb téma a sajtóban, a spanyol Sport egészen meghökkentő dologról számolt be: a lap úgy tudja, Neymar annyira berágott csapattársára, hogy állítólag a PSG vezetőségétől azt kérte, a klub adja el az uruguayi támadót, kettejük viszonya ugyanis annyira „ellehetetlenítette” a brazilt.

Hogy mi igaz a pletykából, azt nem tudni, ám jegyezzük meg, a legtöbben arra is csak legyintettek, amikor felvetődött, hogy a Paris Saint-Germain megveszi Neymart a Barcelonától…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik