nemzetisport.hu 2017.09.20 14:18 Frissítve: 2017.09.22 01:46

PSG: nem csitul a balhé, Neymar Cavani eladását kérte?

A nemzetközi sportsajtóban egyre meghökkentőbb állítások terjengenek, melyek szerint Neymar szeretné, ha a Paris Saint-Germain megszabadulna Edinson Cavanitól.

Nem csitul a balhé Neymar és Cavani között? (Fotó: AFP)

 

Mint megírtuk, a brazil klasszis először megharagudott uruguayi csapattársára, amiért az érkezésekor nem ajánlotta fel neki a büntetők elvégzésének lehetőségét. Ez az elmélet néhány nappal ezelőtt még csak spekulációnak számított, a Lyon elleni vasárnapi bajnokin azonban mindenkinek világossá válhatott, Neymarnak valóban nem tetszik, hogy nem ő lövi a tizenegyeseket. A találkozó 80. percében – még 1–0-s állásnál – Kylian Mbappé lerántásáért a PSG büntetőt kapott, amelyhez Cavani készülődött. A brazil odasétált az uruguayihoz, hogy elkérje tőle a labdát, ám Cavani hajthatatlannak bizonyult, ragaszkodott a tizenegyes elvégzéséhez – amit aztán kihagyott.

Ezt követően arról lehetett hallani, hogy Neymart és Cavanit a mérkőzés után az öltözőben szét kellett választani, miután összetűzésbe keveredtek.

A két sztár csetepatéja azóta az egyik legfelkapottabb téma a sajtóban, a spanyol Sport egészen meghökkentő dologról számolt be: a lap úgy tudja, Neymar annyira berágott csapattársára, hogy állítólag a PSG vezetőségétől azt kérte, a klub adja el az uruguayi támadót, kettejük viszonya ugyanis annyira „ellehetetlenítette” a brazilt.

Hogy mi igaz a pletykából, azt nem tudni, ám jegyezzük meg, a legtöbben arra is csak legyintettek, amikor felvetődött, hogy a Paris Saint-Germain megveszi Neymart a Barcelonától…

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.04.20 11:34:36

Minden más foci ILYÉS SZABOLCS (Zaragoza, összefoglaló), KÁNTOR BARNABÁS (tudósítás)

A portugálok az első félidőben eldöntötték a mérkőzést, a második játékrészben meglett a szépítés.

2018.04.19 08:44:32

Minden más foci BORBOLA BENCE

„Georges Leekens helyett talán jobb lett volna fiatalabb, erőtől duzzadó trénert választani.”

2018.04.16 23:33:20

Minden más foci IGLÓI-NAGY ISTVÁN

ALAPVONAL. A szájtapasz különösen kedvelt lett a spanyol futballpályák környékén, mert hát az ibériaiak módfelett közlékenyek, bőbeszédűek, és nem is annyira szemérmesek, de közlendőjük sem mindig nyomdafestéktűrő.

2018.04.14 23:11:52

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Azért nincs még minden veszve. Meg nem erősített hírek szerint az UEFA nem tervezi, hogy a közeli jövőben Kínában vagy Szaúd-Arábiában rendezze a labdarúgó Európa-bajnokságot.

2018.04.13 23:46:02

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Ami kell a jó meccshez, az erdőszéli pályán is megvan, békességből még kicsivel több is. Ad magára a kék-fehér rendező egyesület, külön programfüzetet nyomott a »Tabulka« szerint kilenc hellyel mögötte, a 11. helyen álló Horovicko elleni meccsre, játékoskeretekkel, edzői nyilatkozatokkal, aktuális hírekkel.