PSG: Neymar volt csapattársát akarja Cavani helyére – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.05. 17:49
A francia Le Parisien szerint továbbra is csapattársa, Edinson Cavani eladását szeretné Neymar, a Paris Saint-Germain támadója. A brazil játékos arra is tippet adott klubjának, hogy kit igazoljon le az uruguayi helyére.

Neymar választása Alexis Sánchez lenne, akivel korábban csapattársak voltak a Barcelonánál, és akivel állítólag közeli barátok is. A brazil támadó a hírek szerint azóta szorgalmazza Sánchez megszerzését, hogy megérkezett a PSG-hez. Ehhez jön az, hogy a múlt hónapban a Lyon elleni bajnoki összecsapáson Neymar vitába keveredett Edinson Cavanival arról, ki végezze el a tizenegyest, a mérkőzést követően pedig állítólag szét is kellett választani a két támadót az öltözőben, s utána a brazil arra kérte a klub vezetőségét, hogy adják el Cavanit.a brazil arra kérte a klub vezetőségét, hogy adják el Cavanit.

Ami Alexis Sánchezt illeti, a chilei játékost a szezon végéig köti szerződés jelenlegi klubjához, az Arsenalhoz, a PSG viszont már egy ideje szeretné átigazolni őt, ám egyéb kérője is akad, például a Manchester City.

Yuri Berchiche, a PSG védője azonban arról számolt be, hogy a hírekkel ellentétben nincs feszültség Neymar és Cavani között, a két játékos ugyanis hamar tisztázta a Lyon elleni meccsen történteket.

„Jól kijönnek egymással. Békét kötöttek az után, ami azon a bizonyos napon történt. Azóta pedig az edzőnk minden egyes meccs előtt eldönti, hogy ki rúghatja a tizenegyeseket” – árulta el Berchiche.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik