nemzetisport.hu 2017.10.05 17:49 Frissítve: 2017.10.06 12:40

PSG: Neymar volt csapattársát akarja Cavani helyére – sajtóhír

A francia Le Parisien szerint továbbra is csapattársa, Edinson Cavani eladását szeretné Neymar, a Paris Saint-Germain támadója. A brazil játékos arra is tippet adott klubjának, hogy kit igazoljon le az uruguayi helyére.

 

Neymar választása Alexis Sánchez lenne, akivel korábban csapattársak voltak a Barcelonánál, és akivel állítólag közeli barátok is. A brazil támadó a hírek szerint azóta szorgalmazza Sánchez megszerzését, hogy megérkezett a PSG-hez. Ehhez jön az, hogy a múlt hónapban a Lyon elleni bajnoki összecsapáson Neymar vitába keveredett Edinson Cavanival arról, ki végezze el a tizenegyest, a mérkőzést követően pedig állítólag szét is kellett választani a két támadót az öltözőben, s utána a brazil arra kérte a klub vezetőségét, hogy adják el Cavanit.

Ami Alexis Sánchezt illeti, a chilei játékost a szezon végéig köti szerződés jelenlegi klubjához, az Arsenalhoz, a PSG viszont már egy ideje szeretné átigazolni őt, ám egyéb kérője is akad, például a Manchester City.

Yuri Berchiche, a PSG védője azonban arról számolt be, hogy a hírekkel ellentétben nincs feszültség Neymar és Cavani között, a két játékos ugyanis hamar tisztázta a Lyon elleni meccsen történteket.

„Jól kijönnek egymással. Békét kötöttek az után, ami azon a bizonyos napon történt. Azóta pedig az edzőnk minden egyes meccs előtt eldönti, hogy ki rúghatja a tizenegyeseket” – árulta el Berchiche.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2018.02.25 22:25:55

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

RETRÓ CSERÉK. Öngyilkos lett a hír hallatán egy Lazio-szurkoló, több okból sem kellett volna ezt tennie. Szegény Ljungberg meg…

2018.03.20 08:53:47

Minden más foci CSILLAG PÉTER

„Nem hallotta meg senki a lármában a hármas sípszót, én meg úgy voltam vele, végül is jó a meccs, hadd játsszanak…”

2018.03.19 13:47:14

Minden más foci nemzetisport.hu

Mérkőzést játszik a női kézilabda-, és a vízilabda-válogatott.

2018.03.19 13:46:35

Minden más foci nemzetisport.hu

A Georges Leekens irányította magyar labdarúgó-válogatott Kazahsztánnal játszik.