Cuadrado: Chelsea; Simon: München; Schürrle: Wolfsburg – ez volt az átigazolási hajrá

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 08:48
Az elmúlt éveknél sokkal kevesebb nagy üzlet jellemezte a 2015 téli átigazolási időszakot: az utolsó napon a Juan Cuadrado–André Schürrle–Mohamed Szalah trió klubváltási „láncreakciója” volt a legérdekesebb. A Manchester United búcsút intett Darren Fletchernek, aki a West Bromwich Albionban folytatja. Magyar fronton Simon Krisztiáné a legérdekesebb átigazolás: az újpestiek válogatott szélsője a német második ligás 1860 Münchenbe szerződött. Összefoglaló.

 

Köszönjük megtisztelő figyelmüket, lezárult az őrület. Kisebb-nagyobb bejelentések még várhatóak, de igazán nagy „bombára” már ne számítsanak. A nyáron folytatjuk…

Schürrle „bezöldült” – az első kép a németről új csapatában (Fotó: bild.de)
Schürrle „bezöldült” – az első kép a németről új csapatában (Fotó: bild.de)

11.45: A VALENCIÁBAN EDZŐDŐ VALENCIA ÉS A SZERB. Két próbajátékos csatlakozott a DVTK labdarúgócsapatához – közölte a klub hivatalos honlapja. BŐVEBBEN ITT»

A Palace rendesen bepörgött, hét igazolással odacsaptak a teljes PL-mezőnynek (Fotó: Sky Sports)
A Palace rendesen bepörgött, hét igazolással odacsaptak a teljes PL-mezőnynek (Fotó: Sky Sports)

11.29: NEM MOYESNAK. A New Yorkot elhagyó, szabadon igazolható Tim Cahill elmondása szerint az utolsó pillanatban nemet mondott David Moyes hívására, és a Real Sociedad helyett Kínát választotta.

11.16: CR? EGYMILLIÁRD EURÓ! Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo ügynöke állítja, a portugál klasszis remekül érzi magát a Real Madrid labdarúgócsapatában, és marad is, mivel jelenleg egyetlen csapat sem képes átigazolni. BŐVEBBEN ITT»

11.09: MÉG NÉGY „ÁGYÚS” ÉV. Chuba Akpom hosszú távra tervez Londonban, angol hírek szerint a 19 esztendős angol csatár hamarosan aláírja új szerződését, amellyen további négy évre láncolja magát az Arsenalhoz.

10.57: DOBPERGÉS. A nap igazolás… Yakubu Aiyegbeni! A Reading jó fogást csinált a korábbi Everton-csatárral. A 32 esztendős nigériai támadó több gólt szerzett a Premier League-ben mint Cristiano Ronaldo és Dennis Bergkamp.

Yakubu a nap vétele? (Fotó: Sky Sports)
Yakubu a nap vétele? (Fotó: Sky Sports)

10.44: MAJDNEM NÁPOLY.Angol lapértesülések szerint Francis Coqulinért, az Arsenal francia középpályásáért az utolsó pillanatban a Napolitól érkezett ajánlat, de Arsene Wenger nemet mondott a váltásra.

10.28 ÖRÖMKÖNNYEK – MAJDNEM.
Robert Huth kölcsönbe a Leicesterhez került. Mérhetetlen az öröme a német játékosnak.

Huth-tal madarat lehet fogatni
Huth-tal madarat lehet fogatni

10.16 MINDENKI DOBJON EL MINDENT! Ezequiel Munoz a Palermótól a Sampdoriához került a szezon végéig kölcsönbe.

10.03 KÁDÁRT NEM (H)AGYTÁK. Még az agyi kapacitását is megnézték Poznanban a magyar légiósnak, akit telefonon értünk el.

9.54 ÖTMILLIÓ FONTOT KIADOTT A SPURS. Pontosan ennyibe fájt a Tottenhamnek, hogy magához csábítsa Dele Allit. Hogy ki is ő? Itt a válasz.

9.47 THIERRY HENRY A QPR-BAN. Hogy a hírnek mekkora a valóságtartalma, azt ide kattintva megtudhatja.

9.45 ELEK ÉS KÁDÁR ELTÖKÉLT VOLT. A DVTK labdarúgócsapatának sportigazgatója, Árki Gábor a Nemzeti Sportnak nyilatkozott a klubnál történt téli változásokról, és nyíltan beszélt azokról a kiszemeltekről, akikről korábban beszámoltunk.

9.39 VISZIK AZ INTER FIATALJÁT. Federico Bonazzoli négy és fél millió euró ellenében az Intertől a Sampdoriához igazolt. A 17 éves támadó a szezon végéig kölcsönben a milánóiaknál marad.

9.34 FRADI-NEVELÉS A ZTE-BEN? Murai Márk hamarosan aláírhat a másodosztályú klubhoz. BŐVEBBEN ITT»

9.27 ELKEZDJÜK. Megpróbáljuk a lehetetlent. A tegnapi átigazolási hajrában a vártnál kevesebb izgalmat hozott, egy-két nagyobb horderejű klubváltással. Megnézzük, milyen átigazolási infók maradtak mára.

1.55 ZÁRUNK. A hűséges Fletcher távozásával jelentjük be a zárórát: reggel folytatjuk, mert nyilván maradtak még utolsó pillanatos üzletek és sztorik. Köszönjük egész napos megtisztelő figyelmüket – jó pihenést, jó éjszakát!

1.15 ÉS MÉG MU.Darren Fletcher átment az orvosin, a Manchester Unitedből a West Bromwich Albionba szerződött. Fletcher két és fél éves szerződést írt alá a WBA-val, a két félnek opciója van egy évvel meghosszabbítani a kontraktust.

1.10 NEM NIKOLICS LETT A BEFUTÓ A HULL CITYNÉL. A Premier League-ben 18., vagyis kieső helyen álló Hull City hárommillió fontért megvásárolta Dame N’Doyét, aki a Lokomotiv Moszkvától érkezik. A pályafutása során a Panathinaikoszban és a Köbenhavnban is megforduló szenegáli csatár az ősszel 14 bajnokin négyszer volt eredményes az orosz csapatban. A 29 éves támadó két és fél évre írt alá a „tigrisekhez”, akik a téli átigazolási időszakban állítólag Nikolics Nemanja iránt is érdeklődtek.

0.55 KELLETT MÉG EGY EMBER. Na, ez a semmiből jött. A Manchester United szerződtette a Bolton védőjét, a 21 éves Andy Kellettet, aki nemrég tért vissza plymouthi kölcsönjátékából. Cserébe a Wanderers megkapta kölcsönbe Saidy Jankót. A BBC nem érti. A Sky Sports nem érti. Mi sem értjük.

0.45 ARAB HELYETT KÍNAI. Élő átigazolási gyűjtőnkben már beszámoltunk róla, hogy Tim Cahill elhagyja New Yorkot. A távozás biztos, a célállomás azonban változott időközben: az arab al-Vahda helyett a kínai Sanghaj Senhua lesz a rutinos támadó új klubja.

0.39 ÖT AZ EGYBEN. A Rangers kapott egy csomag játékost a Newcastle-től: Gaël Bigirimana, Kevin Mbabu, Shane Ferguson, Remie Streete és Haris Vuckic is kölcsönbe megy.

0,23 A HARMADOSZTÁLYBÓL A SPURSBE. A Tottenham ötmillió fontért megvásárolta a Milton Keynes Dons tehetséges középpályását, Dele Allit. A 18 esztendős játékos 2020 nyaráig kötelezte el magát az élvonalbeli csapathoz, de a mostani szezon végéig még a harmadik ligában szereplő együttest erősíti.

0.10 FIATALOK JÖNNEK-MENNEK. A Southampton megvette a balhátvéd Ryan Bertrandot a Chelsea-től (a védő kölcsönben eddig is a „szenteket” erősítette, a Manchester United pedig szerződést hosszabbított a támadó középpályás Jesse Lingarddal, aztán gyorsan kölcsönadta a Derby Countynak.

0.05 MOTTA HETE SEM INDUL SZÉPEN. A Juventus szerződést bontott az egyszeres olasz válogatott jobb oldali mindenessel, a 28 éves Marco Mottával.

0.00 ZÁRÓRA. Akkor most jöhet még néhány száz bejelentés.

23.59 BOGDÁNÉKTÓL A PREMIER LEAGUE-BE. A Crystal Palace bejelentette a dél-koreai Li Csung Jong szerződtetését. A Bolton Wandererstől érkező 26 éves szélső három és fél éves szerződést kötött a londoni alakulattal.

23.52 GALATÁBÓL HONVÉD? Fiatal argentin szélsővel erősítheti meg sorait a Budapest Honvéd NB I-es labdarúgócsapata. Az átigazolásokra szakosodott gianlucadimarzio.com szerint a kispestiek kölcsönveszik Lucas Ontiverót. Hivatalos bejelentés nincs.

23.50 ADEBAYOR NEM LESZ MA KALAPÁCSOS. West Ham társtulajdonosának fia, David Sullivan elismerte, hogy egyetlen mai tárgyalásuk sem vezetett eredményre.

23.45 MONACÓBÓL MARSEILLE. Az Olympique Marseille bejelentette, hogy kölcsönvette a Monacótól opciós vételi joggal Lucas Ocampost.

23.30 VÉGRE VALAMI. Az Everton a szezon végéig kölcsönvette Aaron Lennont a Tottenhamtől. A szélsebes, huszonegyszeres angol válogatott szélső 267 bajnoki után hagyja el a Spurst. Wilfried Zaha Crystal Palace-be (vissza)szerződése is hivatalos immár.

23.25 ROLANDO EL. A Porto a Napoli és az Internazionale után most a belga Anderlechtnek adta kölcsön portugál válogatott középhátvédjét, Rolandót. Fél év kölcsönjáték következik. Állítólag az Inter vitte volna végleg is, csak nem sikerült egyezségre jutni a Portóval.

23.20 LEENDŐ SZTÁRJÁTÉKOST VETTEK? A Porto szerződtette a Vitória Guimaraes 23 éves támadóját. Hernanit. A 2019 júniusáig aláíró futballista szerződésében 30 millió eurós kivásárlási záradékot rögzítettek. Ismerve a Porto tehetségkutatóinak munkáját, lehet, hogy egy újabb fényes jövő előtt álló játékossal erősítettek.

23.00 Bezárt az olasz piac is. Az angoloknak még van egy órájuk, és persze lesz kismillió, éjfél után bejelentett átigazolás, de nagy durranásra már senki sem számít. Ez messze a legvisszafogottabb téli hajrá az utóbbi időben. A Schürrle–Cuadrado–Szalah keringő vitte a napot.

Mai kedvencünk: a Telegraph kamuátigazolás-generátora. Katt a képre az elérésért!
Mai kedvencünk: a Telegraph kamuátigazolás-generátora. Katt a képre az elérésért!

22.59: MEGVAN AZ ALÁÍRÁS.Mohamed Szalah immáron hivatalosan is a Fiorentináé, aláírták a szükséges papírokat. BŐVEBBEN ITT»

22.47: KÖZEL A TÁVOZÁSHOZ A LEGHŰSÉGESEBB „VÖRÖS ÖRDÖG”. Több angol sajtóorgánum is azt állítja, hogy Darren Fletcher orvosi vizsgálaton van a West Bromwich Albionnál. A skót középpályás 20 év után távozhat az Old Traffordról.

22.38: LEÉPÍTÉS. A Tottenham Hotspur hivatalos Twitter-csatornáján jelentette be, hogy szerződést bontott a kameruni válogatott Benoit Assou-Ekottóval, aki így szabadon igazolhatóvá vált. A 30 éves védő heti 53 ezer eurót keresett úgy, hogy ebben az idényben pályára sem lépett. Álljon itt ennek fényében a kedvenc BAE-nyilatkozatunk:

„Rosszul lettem a gondolattól, hogy iskolába kell járnom, dolgoznom kell havi ezerötszáz fontért, majd a nyugdíjazásom után vehetek egy házat a falu szélén. Akkor már inkább a futball, úgyis ez az egyetlen dolog, amihez értek…”

22.36: MEGLEPŐ. A nemzetközi átigazolásokat regisztráló (az országon belüli mozgások egyelőre nem kerülnek be ide) FIFA TMS rendszer szerint a téli transzferidőszakban a mexikói ligába érkezett a legtöbb játékos más országokból. Mexikót Anglia és Olaszország követi.

22.30: LEBUKTAK A WHU-NÁL. A lesipuskás angolok megtalálták fényképezőikkel Carlton Cole-t, aki megérkezett a West Bromwichhez tárgyalni (jelenleg a West Hamé), és a 37 éves francia védőt, Sylvain Distint, aki evertonos létére éppen a West Hammel alkudozik.

22.22: A TRANSZFERVILÁG IGAZI SZTÁRJA: FRANCIS OBENG. Akárki akármit mond, szerintünk a téli átigazolási idény sztárja ismét az 1986-os születésű ghánai középpályás, Francis Obeng. Nem ismerik? Pedig tavaly ilyenkor az AS Roma vette meg a Santarcangelótól, most meg a Napoli csapott le rá, azaz nem lehet akárki. Nem is: olyan ghánai, aki csak ghánai útlevéllel bír. No meg egy jó ügynökkel, aki már másodszor adta el olyan nagy olasz klubnak, amely nem akarta télen veszni hagyni, azaz nem betölteni egy nem-EU-s helyét a keretnek, mert az elveszne a nyári átigazolási időszakra. Obeng jött, de csak papíron, hogy a nyáron mehessen, igazából. Azért mégiscsak sokan cserélnénk vele.

22.20: VAN PERSIE ELKÖSZÖNT. Robin van Persie, az angol Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgója Instagram-oldalán elköszönt Andersontól, aki minden bizonnyal a brazil élvonalbeli Internacionalnál folytatja pályafutását. BŐVEBBEN ITT»

RvP elköszönt, Anderson távozik (Fotó: Twitter)
RvP elköszönt, Anderson távozik (Fotó: Twitter)

22.13: PLUSZ IDŐ. Ha a Premier League-ben egy klubnál úgy érzik, kifutnak a határidőből egy üzlettel, akkor egy plusz űrlap (Deal Sheet) kitöltésével kérhetnek extra időt az átigazolás véglegesítésére a ligától. Az űrlap kitöltése plusz két órát ad a klubnak. A Deal Sheet a FIFA TMS rendszerbe bejelentésköteles (nemzetközi) átigazolás esetében nem használható.

22.07: ROGER BEKK A PÁCBAN. Éppen jókor szakított egymással Roger Johnson és a Wolverhampton. A 31 éves védőt 2011-ben nyolcmillió euróért vették a „farkasok”.


22.00: EZ SEM BEN ARFA ÉVE LESZ...
A francia Közigazgatási Bíróság is megerősítette a francia labdarúgó-liga azon döntését, miszerint a válogatott Hatem Ben Arfa nem léphet pályára a Nice együttesében. A futballista ügyvédje szerint az sem elképzelhetetlen, hogy a 27 éves támadó mindenes mérgében visszavonul. Szeptemberben adta Ben Arfát kölcsön a Newcastle United a Hull Citynek, és a FIFA álláspontja szerint nem léphet pályára egy harmadik csapatban is – a galibát az okozza, hogy a „szarkák" tartalékjai között is játszott a gall egy tétmérkőzésen. Ha nem vezet eredményre a fellebbezés, képviselője szerint a tavaszi idényt egy egzotikus országban tölti Ben Arfa, amely nem hallgat a FIFA iránymutatására, de abban is reménykednek még, hogy a „csak" a tartalékok közötti összecsapásra tekintettel mégiscsak engedélyezik a Nice-ben történő szereplést.

21.55: SE CHIRICHES, SE KABOUL, DE EGY VÉDŐ AZÉRT JÖN. Az olasz élvonalbeli AS Roma labdarúgócsapata szerződteti a Catania argentin védőjét, Nicolás Spollit.BŐVEBBEN ITT»

21.50: ŐK IS VÁLTOTTAK. Nincs nagy mozgás a piacon, így két korábbi NB I-es légiós váltása is belefér. A 31 éves kameruni Dorge Kouemaha (ex-Tatabánya és -DVSC) a belga Lierse-től a török második ligás Denizlisporhoz került, míg az Arsenalban és a Honvédban is megfordult Arturo Lupoli ismét váltott, és a Varesétől a szintén másodosztályú Frosinonéhoz írt alá.

21.47: IRÁNY ARGENTÍNA! Gianluca di Marzio, a Sky Italia újságírója szerint Pablo Osvaldo, a Southamptontól kölcsönben az Internél szereplő olasz támadó a Boca Juniorshoz távozhat miután nem tudott megegyezni a Juventusszal, a Queens Park Rangers ajánlatát pedig elutasította.

21.40: CUADRADO-ÜGY, II. FELVONÁS – A Sky Italia szerint eldőlt, Cuadradóért cserébe a Chelsea szélsője, Mohamed Szalah Firenzébe költözik, és már alá is írta szerződését, amely 2016-ig láncolja a Fiorentinához. A menü a szokásos: kölcsön, opcióval.

21.31: STOKE? MÉGSEM STOKE. Aaron Lennon még vívódik, de a Sky Sports szerint közel áll ahhoz, hogy a szezon végéig az Evertonban futballozzon kölcsönben. Az előzőkre is azt mondták, biztos…

21.23: TRANSZFERÁLNAK DÉL-AMERIKÁBAN IS. Nemcsak a vén kontinensen zajlik az élet: az uruguayi támadó középpályás, Nicolás Lodeiro (25) 2,46 millió euróért a brazil Corinthianstól az argentin Boca Juniorshoz igazolt. Korábban az Ajaxban is megfordult, a hollandok négymilliót adtak érte 2010-ben a Nacionalnak.

21.09: A NAGY VÁLOGATÓS. A Tottenham csatára, Emmanuel Adebayor a West Bromwich, a Stoke City és a Queens Park után kikosarazta a West Hamet is. A „kalapácsosok” alig heti 119.3 ezer eurót fizettek volna neki, ezt pedig kevesellte a togói. Nem is csoda: jó tíz százalékkal kevesebb ez, mint jelenlegi bére.

21.01: DORTMUND HELYETT MOSZKVAI KALAND. A Borussia Dortmund által is csábított svéd csatárígéretet, Carlos Strandberget (18) leigazolta félmillió euróért a BK Häckentől a CSZKA Moszkva.

20.54: A REAL MADRIDTÓL AZ ACCRINGTON STANLEYHEZ. Ritkán olvasni ilyen életútról, pedig a spanyol gigász neveltje, az argentin Gerardo Bruna (24) aláírt az angol negyedosztályú Accrington Stanleyhez. Az egykori U20-as válogatott középpályás korábban a Liverpoolban is megfordult, előző klubja a Whitehawk FC volt.

20.45: FRANCIA VÉDŐÍGÉRET A MANCHESTER UNITEDBEN. A francia másodosztályú Valenciennes 450 ezer euróért eladta 16 éves védőjét, Dayot Upamecanót az MU-nak. A francia U-válogatott legényke vételára a jövőben duplájára rúghat, a héten a Monaco és a PSG emberei is tárgyaltak ügyében.

20.38: MÉG MINDIG NEM JÖN. Újabb egyeztetések után sincs megállapodás a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros és a Fluminense között Marcos Júnior átigazolását illetően. BŐVEBBEN ITT»

20.33: FRANCIA A WBA-BAN? Étienne Capoue is elhagyhatja a Tottenham Hotspurt, a Sky Sports szerint a West Bromwich Albion szerződtetné a francia válogatott védekező középpályást.

20.30: SZERB KARMESTER A „SZENTEKNÉL". A Mainz visszaadta kölcsönből a Benficának a szerb szervezőt, Filip Djuricsicset, a 23 éves játékost pedig azonnal kölcsönvette a Southampton. Djuricsics csak a nyáron érkezett a Bundesligába, nagy reményekkel és 400 ezer euró ellenében, de 11 bajnokiján egyetlen kanadai pontot sem termelt.

20.23: BRAZIL JÖTT. Kölcsönadja Markek Tamást a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa, amelyhez megérkezett próbajátékra Weller Wilson Pereira. BŐVEBBEN ITT»

20.20: NAGY ARGENTIN VÁNDOR A SERIE B-BEN. A már 33 éves arg szélső, Mario Santana egy fél évre a Genoától a Frosinonéhez került. A hétszeres válogatott Santana korábban a Veneziában, a Palermóban, a Chievóban, a Fiorentinában, a Napoliban, a Cesenában és a Torinóban is megfordult.

20.16: OCAMPOS ÚTBAN MARSEILLE-BE. A Canal+ információi szerint Lucas Ocampos, az AS Monaco argentin szélsője a szezon végéig a Marseille-nél szerepelhet kölcsönben.

20.11: AZÉRT NEM MINDEN PAPSAJT MA ESTE. A Hull City például hiába egyezett meg Dame N’Doye (29) klubjával, a Lokomotiv Moszkvával a támadó négymilliós vételáráról, a szenegáli játékos nem csapott a „tigrisek” mancsába. A nyáron lejár ugyanis a szerződése az oroszokkal, és szerinte jóval magasabb bért is megkaphat a most a Hull által ajánlottnál. Van benne valami: N’Doye értéke 10 millió euró.

Simon nagy tervei (Fotó: instagram.com/mociii)
Simon nagy tervei (Fotó: instagram.com/mociii)

20.00: SEJTENI LEHETETT. A Newcastle vezetőségével összebalhézó Davide Santon kölcsönben korábbi együtteséhez, az Internazionaléhoz került. Naná, hogy vételi opcióval.

19.55: NEMANJA MARAD. A Nemzeti Sport Online Angliából származó információi szerint csökkent az esélye Nikolics átigazolásának. A korábban a Crystal Palace-szal, a Hull Cityvel, valamint a másodosztályú Readinggel és a Sheffield Wednesdayjel összeboronált Videoton-csatár nagy valószínűséggel Székesfehérváron marad.

19.50: MÁRIS KÖLTEKEZIK A FIORENTINA, ITT A CUADRADO-UTÓD? Az első fecske Aleandro Rosi, akit kölcsönad a Genoa, és a nyártól megveszik majd a „lilák”. A 27 éves jobb oldali mindenest fél éve vették a genovaiak a Parmától, értéke jó egymillió euró. Vásárolt a Genoa is: a Real Valladoidtól jött a marokkói védő, a gólerős Zakarja Bergdics, aki a középpálya jobb oldalán is bevethető. Hinnék, hogy kölcsönbe, vételi opcióval? Pedig de.

19.44 NEM SOKÁIG VOLT KLUB NÉLKÜL. A Stuttgart, az Arsenal és a Barcelona korábbi játékosa, Alekszandr Hleb a szezon végéig aláírt a Genclerbirligihez, miután néhány órával ezelőtt szerződést bontott a Konyasporral.

Erre várt mindenki: Cuadrado a Chelsea-ben! (Fotó: Twitter)
Erre várt mindenki: Cuadrado a Chelsea-ben! (Fotó: Twitter)

19.39 HIVATALOS! Juan Cuadrado, a Fiorentina kolumbiai válogatott szélsője négy és fél évre a Chelsea-hez igazolt! Részletek itt»

19.38 NAGY ÖREG A SOKADOSZTÁLYBAN. Emlékeznek még az 1978-as születésű spanyol középpályásra, Enrique de Lucasra, a Chelsea, a PSG és az Espanyol egykori menőjére? De Lucas egy kis pihenő után aláírt az angol Biggleswade Unitedhez.

19.35 ÚJABB KÖLCSÖN. A CSZKA Moszkva újabb fél évre kölcsönadta a Zwollénak a cseh Tomás Necidet, aki az ősszel 14 bajnokin nyolc gólt és két asszisztot jegyzett a holland csapat színeiben.

19.30 HOPPÁ! A Lazio védőjével erősített a Budapest Honvéd! RÉSZLETEK ITT»

19.28 MINDENKI KAPASZKODJON MEG! A Lierse középpályása, a marokkói Rasid Burabia a szezon végéig elkötelezte magát a Waasland-Beverenhez. Kell ennél több?

19.25 JÓ HÍR A LIVERPOOL-FANOKNAK! JÓ HÍR A LIVERPOOL-FANOKNAK? A „vörösök" menedzsere, Brendan Rodgers leszögezte kerek-perec, hogy ma Rickie Lambert mellett Mario Balotelli sem távozik.

19.20 NA, MÁR CSAK A NAPI HUMMELS HIÁNYZOTT! A Sky Deutschland szakértője, David Marcour esküszik arra, hogy Mats Hummels a nyáron elhagyja a Borussia Dortmundot. Ha valaki feldobja Adrien Rabiot-t vagy Paul Pogbát ma estére, elmegyünk vacsorázni. Igen messzire.

19.18 A Málaga portugál válogatott balhátvédje, Vitorino Antunes a Dinamo Kijevhez szerződhet. A klubok hivatalosan még nem jelentették be az átigazolást, de a 27 esztendős futballista már elbúcsúzott az andalúziai egyesülettől.

19.11: ANGOL TÚRA. A Lille balhátvédje, Pape Souaré három és fél éves szerződést kötött a Crystal Palace-szal. A szenegáli válogatott balhátvéd sajtóhírek szerint több mint 5 millió euróért váltott klubot.

A KORÁBBI ESEMÉNYEKRŐL ITT OLVASHAT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik