Bp. Honvéd: a Lazio horvát játékosa érkezik - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 19:28
Az olasz lazionews24.com, gianlucadimarzio.it és a Tuttomercatoweb szerint a Bp. Honvéd kölcsönveszi a Lazio labdarúgócsapatának horvát védőjét, Josip Elezt.

A 20 éves, 192 centiméter magas, védekező középpályásként is bevethető védő még nem játszott a Lazio felnőttcsapatában, kölcsönben megjárta az olasz harmadik ligás Grossetót. A hátvéd a Hajduk Split nevelése (18 évesen mutatkozott be a patinás horvát klub első csapatában), szerepelt a horvát U17-es és U19-es nemzeti csapatban.

A kölcsönvétel tényét a Bp. Honvéd még hivatalosan nem jelentette be, egyelőre a Lazio hivatalos honlapján sem szerepel a hír. A lazionews24.com szerint a kispestiek az Arezzo és a Monza elől vitték el a védőt, aki fél évre kerül kölcsönbe a Honvédhoz.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A BUDAPEST HONVÉDNÁL
Érkezők: Bratiszlav Punosevac (szerb, Radnicski Nis – Szerbia)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Bobál Dávid (Soproni VSE), Botka Endre (Kecskemét), Csábi Mihály (Soproni VSE), Czuczi Márton (Békéscsaba), Daru Bence (Siófok), Lőrinczy Attila (Békéscsaba), Emmanuel Mensah (ghánai, FK Bodva Moldava nad Bodvou – Szlovákia)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Josip Elez (horvát, Lazio – Olaszország, kölcsönbe), Hidvégi Sándor (Ferencváros, kölcsönben az MTK-nál), David Izazola (mexikói, Pumas UNAM – Mexikó), Francis Koné (togói-elefántcsontparti, szabadon igazolható – próbajáték), Jesús Meza (venezuelai, szabadon igazolható, legutóbb Olympiakosz Volosz – Görögország – próbajáték), Michael Rabusic (cseh, Hellas Verona/Perugia, Olaszország), Székely Szabolcs (romániai, Poli Timisoara, szabadon igazolható – próbajáték)
Távozók: Donald Bendé Bende (elefántcsontparti, szabadon igazolható), Thomas Iyock Job (kameruni, szabadon igazolható), Andrea Mancini (olasz, Haladás, szabadon igazolható volt), Cristian Portilla (spanyol, szabadon igazolható), Anatolis-Alexis Sundas (román-görög, Fidelis Andria – Olaszország), Kandia Traoré (elefántcsontparti, szabadon igazolható), Vereckei Dániel (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók: Raffaele Alcibiade (olasz, Haladás), Bobál Gergely (Gyirmót)
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Távozhatnak: Jevrem Kosznics (olasz, érdeklődnek iránta: Brescia – Olaszország)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik