Serie A: ennyi volt? Eto'o máris távozhat a Sampdoriától

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.02. 17:39
Néhány nappal a hivatalos bemutatása után elhagyhatja a Serie A-ban szereplő Sampdoria labdarúgócsapatát Samuel Eto'o, aki vasárnap debütált a genovai csapatban a Torino elleni bajnokin.

A két és fél éves szerződést aláíró kameruni csatár az 5–1-re elveszített mérkőzés 71. percében, 3–0-s hátránynál lépett pályára, de nem a kései becserélése miatt veszett össze Szinisa Mihajlovics vezetőedzővel.két és fél éves szerződést aláíró kameruni csatár az 5–1-re elveszített mérkőzés 71. percében, 3–0-s hátránynál lépett pályára, de nem a kései becserélése miatt veszett össze Szinisa Mihajlovics vezetőedzővel.

A szerb szakember a súlyos vereség után pluszedzésre kötelezte a játékosokat, ám Eto'o ezen nem volt hajlandó részt venni, sőt a torinói mérkőzés után nem utazott vissza a csapattal Genovába, hanem Milánó felé vette az irányt a családjához.

A Sampdoriánál nem reagáltak a balhéról szóló sajtóhírekre, de azt megerősítették, hogy a 33 éves csatár kihagyta a legutóbbi tréninget – személyes okok miatt.

Fontos megjegyezni, hogy Eto'o ebben a szezonban a Sampdoria mellett már az Everton színeiben is pályára lépett, tehát a tavasszal újabb csapatban már nem szerepelhetne a FIFA szabályai szerint.

„Samuel Eto'o a tisztelet teljes hiányát mutatta. Egy veszekedéshez két fél kell, de az igazat megvallva, itt ő mindent egyedül tett. Egyszerűen elsétált. Az egész csapattal és velem szemben is tiszteletlenól viselkedett. Nem tudom, mi a klubvezetés terve vele a történtek után” – nyilatkozta Mihajlovics a Sport Mediasetnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik