NB II: az FTC-nevelés hamarosan aláír a ZTE-hez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.03. 08:35
A Nemzeti Sport Online információi szerint Murai Márk egyre közelebb áll ahhoz, hogy a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE játékosa legyen, a közelmúltban Kaposvárról távozó támadó a héten írhat alá a zalai együtteshez.  

A Ferencvárosban nevelkedett, korábban a holland AZ figyelmét is felkeltő, 18 esztendős támadó az ősszel a másodosztályú Kaposvárban futballozott, de a nehéz helyzetben lévő klubtól elsőként távozott az anyagi problémák miatt, jelenleg szabadon igazolható.korábban a holland AZ figyelmét is felkeltő, 18 esztendős támadó az ősszel a másodosztályú Kaposvárban futballozott, de a nehéz helyzetben lévő klubtól elsőként távozott az anyagi problémák miatt, jelenleg szabadon igazolható.

Murai Márk nemrégiben az élvonalbeli Újpestnél próbálkozott, de játéka nem nyerte el a szakmai stáb tetszését, így elköszöntek tőle.

Hétfőn már jeleztük, hogy Murai iránt érdeklődik a ZTE, úgy tudjuk, a zalaiak már konkrét ajánlatot is tettek a játékosnak, aki a napokban utazik Zalaegerszegre, és várhatóan csütörtökig alá is írja a szerződését.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A ZTE FC-NÉL
Érkezők: Szakály Attila (Haladás)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Józsi György (szabadon igazolható, legutóbb Dunaújváros), Horváth Péter (Lenti), Murai Márk (Kaposvár, szabadon igazolható)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszamentek klubjukhoz:
Károly Bálint (PAFC)
Távozhatnak: Czirjék Zoltán, Kocsis Adrián, Marcus Vinícius Batista dos Santos „Tanque”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik