Olaszország: egy évre tiltották el a szexista játékost

Vágólapra másolva!
2019.05.31. 14:36
Egy 14 éves utánpótlás-játékos egyéves büntetést kapott, amiért meccs közben levette nadrágját és szexuális utalásokat tett a nő játékvezetőnek.

Az eset május 22-én történt Velencében egy utánpótlásmeccsen, ahol Giulia Nicastro volt a találkozó játékvezetője. Az érintett játékos szülei folyamatosan szexista megjegyzésekkel illették a nő bírót, majd egy szögletnél a fiatal futballista letolta nadrágját a 22 éves hölgy előtt.

REFEREpensa,credi,sogna e osa #figc #aiavenezia #referee #today #matchday #ilovemywork #believe #callitmagic #photooftheday #me #robadaarbitri

„Nézzük meg, hogy van-e bátorságod leküldeni, vagy...” – mondta a futballista az olasz bírónak, aki kiállította a fiút, miután szexuális utalással fejezte be a mondatot, írja a Football Italia.

Az olasz játékost egy évre tiltották el a futballtól, szülei egyelőre megúszták a büntetést annak ellenére, hogy folyamatosan zaklatták Nicastro játékvezetőt.

*Happiness* #felicita #pensandoate #sorrisoni #crociferi #venezia #venice #smile #me #happsiness #smilealways #girl #love #me #photooftheday#fun #pretty #hair #style #sweet #eyes

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik