Vas: Nem igazán így terveztem...

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.04.29. 18:50
Kedden ebben a mezben láthatjuk Vast (Fotó: Getty Images)
Amint arról beszámoltunk, Vas Blanka kiváló hajrájával a második helyen végzett a női spanyol kerékpáros-körverseny második szakaszán, ezzel átvette a vezetést a Vuelta összetettjében. A szakasz után a verseny hivatalos honlapjának nyilatkozott az éllovas magyar bringás.

 

A célba érés utáni díjátadón Vas felhúzhatta az összetettet vezető versenyzőnek járó piros trikót, és ezt követően nyilatkozott is, amiről a verseny hivatalos honlapja cikkünk címével azonos írásában számol be.

„Nem voltak a legjobbak a lábaim, de a cél nagyon technikás volt, ami jól feküdt nekem. Nagyon örülök a piros trikónak, s remélem, sikerül a csapaton belül tartanunk a verseny további részében. Legalábbis mostantól ez a cél. De tényleg nagyon boldog vagyok, hogy felhúzhatom holnap a La Roját. Nem igazán terveztem, hogy rámegyek a szakasz közepén a részhajrára, de egyszer csak ott találtam magam a mezőny élén a hajrától nem messze, s akkor meg már gondoltam, miért ne próbálnám meg” – idézi Vast a verseny hivatalos honlapja.

A DÍJÁTADÓ

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik