PSG: „Nem térek vissza, engedjenek el a Barcához”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.18. 18:15
null
Marco Verratti az új idényben már a Barcelona játékosaival, és nem ellenük ünnepelne (Fotó: AFP, archív)
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Marco Verratti, a Paris Saint-Germain olasz válogatott középpályása kifejezte távozási szándékát Nasszer el-Kelaifinak, a PSG elnökének. A Bayern München és a Juventus által is csábított 24 esztendős futballista az FC Barcelonában szeretné folytatni a pályafutását.

 

A katalánok új vezetőedzője, Ernesto Valverde a nyáron szeretné egy univerzális középpályással megerősíteni az FC Barcelona keretét, elvárásainak tökéletes megfelel Marco Verratti, aki védekezésben és támadásban is nagy erőssége a PSG-nek. Az olasz labdarúgó klubváltásával kapcsolatos hírek néhány nappal ezelőtt erősödtek fel, miután kiderült, hogy a Barcelona megtette az első lépéseket a szerződtetése ügyében.

Verratti szívesen lenne a Barca játékosa, sőt a La Gazzetta dello Sport információi szerint írásban már meg is kérte Nasszer el-Kelaifit, a párizsiak elnökét, hogy járuljon hozzá az átigazolásához.

„Engedjenek el a Barcához, nem térek vissza Párizsba” – üzente az olasz válogatott középpályás a PSG első emberének, hozzátéve, hogy szeretné valóra váltani álmát, és Lionel Messivel egy csapatban futballozni.

A helyzet azonban nem ilyen egyszerű, a Paris Saint-Germain ugyanis nem akarja elengedni Verrattit, akinek a szerződése 2021-ig érvényes Párizsban, ráadásul el-Kelaifi szívesen feljavítaná a szerződését, hogy maradásra bírja.

A négyszeres francia bajnok futballista átigazolási mizériájáról beszámoló nemzetközi sajtóorgánumok egyetértenek abban, hogy Verrattinak mindenképpen erőltetnie kell az elengedését a PSG vezetőségénél, különben a párizsiak álláspontja nem változik. Ha viszont mégis meggondolnák magukat, és Verratti akaratát figyelembe véve hajlandóak lennének elengedni alapemberüket, akkor a Barcelona nagyságrendileg 80-100 millió euróért szerezhetné meg a játékost.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik