Kaká és a brazil válogatott nem kegyelmezett az ecuadori csapatnak

Vágólapra másolva!
2007.10.18. 08:02
Nem ismert kegyelmet a brazil labdarúgó-válogatott a 2010-es világbajnoki selejtezők szerdai játéknapján. A seleção Ecuador csapatát fogadta, és magabiztos, 5-0-s sikert aratott. Hazai pályán húzta be a három pontot Chile valamint Paraguay nemzeti csapata is.
Ronaldinho, Kaká és Robinho öröme teljesen érthető
Ronaldinho, Kaká és Robinho öröme teljesen érthető
Ronaldinho, Kaká és Robinho öröme teljesen érthető
Ronaldinho, Kaká és Robinho öröme teljesen érthető

Gyengén kezdte világbajnoki selejtezőbeli szereplését a brazil válogatott. A seleção Kolumbiában játszott 0-0-s döntetlent. ezúttal azonban javítottak Dunga tanítványai: a legendás Maracana Stadionban a brazilok 5-0-ra verték Ecuador legjobbjait.

A találkozó legjobbja két gólt szerző Kaká volt. Az Aranylabda talán első számú várományosa csapata harmadik és ötödik találatát szerezte a mérkőzés utolsó negyedórájában.

A gólgyártást egyéb iránt Vagner Love kezdte meg a 19. percben, ekkor úgy tűnt simán hozza a kötelezőt a Copa America-győztes. A várakozások végül beigazolódtak, igaz az újabb találatra a 72. minutumig kellett várni - Ronaldinho ekkor végleg eldöntötte a három pont sorsát.

Az ötszörös világbajnok gólszerzőinek névsorát Elano egészíti ki, aki a 83. percben - Kaká két gólja között - vette be az ecuadori kaput.

Ecuador Venezuelától kapott ki múlt héten, most Braziliától szenvedett vereséget. Dunga csapata a kolumbiai döntetlen után nagy különbségű győzelemmel javított.

A többi találkozón sem sok babér termett a vendégcsapatoknak. Egyedül a bolíviai válogatott otthonában gólnélküli döntetlent elérő Kolumbia szerzett idegenben pontot..

Chile Suazo és Fernandez talátával verte 2-0-ra Perut, míg a paraguayi Valedez gólja az urukat szomorította.

VB-SELEJTEZŐK:

  • Bolívia-Kolombia 0-0
  • Chile-Peru 2-0 (Suazo 12., Fernandez 52.)
  • Paraguay-Uruguay 1-0 (Valdez 15.)
  • Brazília-Ecuador 5-0 (V. Love 19., Ronaldinho 72., Kaká 78., 85., Elano 83.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik