Az ecuadori válogatott sztriptízbárba vitte a Chelsea 16 éves csodagyerekét

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.03.26. 13:57
A 16 éves Kendry Páezt sztriptízbárba vitték az ecuadori válogatott tagjai (Fotó: Getty Images)
Alaposan, az indokoltnál sokkal jobban megünnepelte az ecuadori labdarúgó-válogatott, hogy felkészülési mérkőzésen 2–0-ra nyert Guatemala ellen, ugyanis számos labdarúgó egy New York-i sztriptízbárban ünnepelt, s köztük volt a Chelsea által 17 millió fontért megvásárolt 16 éves csodagyerek, Kendry Páez is, akinek semmi keresnivalója nem volt az éjszakai klubban.

A Daily Mail értesülései szerint az Ecuadori Labdarúgó-szövetség azzal fenyegetőzött, hogy kiteszi a válogatottból az idősebb labdarúgókat, akik elvitték a Chelsea 16 éves csodagyerekét, Kendry Páezt egy New York-i sztriptízbárba.

Az átmulatott éjszakáról hétfőn jelentek meg képek és videók, az egyiken az látszik, hogy a 16 éves Kendry Páez társaival egy sztriptízbárban van, annak ellenére, hogy csak 21 éven felüliek mehettek volna be a klubba, ott pedig egyik csapattársa, a Sao Paulóban játszó Robert Arboleda az egyik táncosnő fehérneműjébe pénzt dugott.

Az Ecuadori Labdarúgó-szövetség elítélte a felvételeket, amelyek szerinte ellentétesek a szervezet értékeivel és alapelveivel, a játékosokat pedig figyelmeztette, hogy megkockáztatták jövőbeli kerettagságukat. Ez különösen igaz lehet Arboledára, akit – Gonzalo Platához hasonlóan – korábban már szankcionált a szövetség, ugyanis a 2019-es Copa América idején részt vett az egyik szállodában rendezett partin, ugyanakkor a Sao Paulo játékosa is reagált a mostani botrányra.

„Mostantól a szabadnapjaimon a Bibliát fogom olvasgatni, ha már az ember még szórakozni sem tud” – jegyezte meg pikírten Arboleda, akinek mondandójára Plata csak rátett egy lapáttal: „Nem szeretnek semmit. Rossz, ha szórakozol” – írta azóta törölt bejegyzésében Plata.

A Chelsea által az Independientétől 17 millió fontért megvásárolt Kendry Páez csak 18. életévének betöltése után teheti át székhelyét Londonba.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik