U21: Dajkáék kielemezték a klasszisokkal jövő spanyolokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.02. 22:11
A Dajka László vezette magyar U21-es labdarúgó-válogatott csütörtökön 16 órától, a felcsúti Pancho Arénában a spanyol válogatottat fogadja Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen. A szövetségi edző és a játékosok tudják, hogy nagyon nehéz lesz, de megpróbálják a lehető legtöbbet kihozni a mérkőzésből.

A magyar válogatott számára már elérhetetlen az U21-es Európa-bajnokságon való szereplés, a csütörtöki ellenfél, a hibátlan mérleggel az élen álló spanyol válogatott azonban egyetlen pontra van attól, hogy matematikailag is biztossá tegye első helyét a selejtezőcsoportban.

Albert Celades szövetségi edző bombaerős keretet rakott össze a mieink és az osztrákok elleni összecsapásra, még úgy is, hogy a korosztály legnagyobb ászai közül többen nem kaptak meghívót az utolsó csoportmeccsekre.

„Tudjuk, hogy a spanyolok sztárokkal érkeznek hozzánk, nincs olyan poszt, ahol ne lennének klasszis játékosaik – mondta az mlsz.hu-nak Dajka László, a magyar válogatott szakvezetője. – Csapatom tagjai tisztában vannak azzal, hogy roppant nehéz dolguk lesz a csütörtöki találkozón, jól ismerik az ellenfél játékosait, és a tavalyi, spanyolországi mérkőzésen testközelből is tapasztalhatták, hogy mennyire erős az ellenfél. Természetesen kielemeztük a vendégek játékát, de elsősorban saját magunkkal foglalkozunk. Bátor, fegyelmezett játékkal megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni ebből az összecsapásból."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik