Légiósok: Vancsa Zalánt a hónap legjobbjának választották a Lommelnél

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.04.10. 08:59
Vancsa Zalán remek formában futballozik a Lommelnél (Fotó: Lommel)
A belga másodosztályban szereplő Lommel magyar légiósa, Vancsa Zalán az RFC Liege ellen mesterhármast szerzett, és 28 bajnokin már tíz gólnál jár. Most a szurkolók március legjobb játékosának is megválasztották.

Portálunkon korábban már hírt adtunk arról, hogy a Lommelben szereplő Vancsa Zalán a belga másodosztály legszűkebb elitjéhez tartozik: a 19 éves, kétszeres magyar válogatott bal oldali szélső a statisztikai adatok és helyi kollégánk véleménye szerint is kimagaslik a mezőnyből.

A fiatal magyar játékost most újabb elismerés érte, a klubnál ugyanis a szurkolók szavazatai alapján a hónap legjobb játékosának választották – számolt be róla a Lommel hivatalos Instagram-oldala.

Mint ismert, a belga másodosztály harmadik helyén álló csapat márciusban három győzelmet is aratott, és csak egy vereséget szenvedett. Vancsa Zalán az RFC Liege ellen mesterhármast szerzett, és remek megmozdulásokkal vette ki a részét csapata támadójátékából. Ebben az idényben eddig 28 bajnokin lépett pályára, már tíz gólnál és öt gólpassznál jár. 
 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik