Légióskörkép: Balogh bemutatkozott; Mervó-gól a Sionban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.18. 20:54
A nyári labdarúgó Eb-hez közeledve a Nemzeti Sport Online-on hétről hétre igyekszünk összefoglalni légiósaink elmúlt heti teljesítményét, kiemelt figyelmet fordítva a válogatott játékosokra, hogy megfelelő képet kapjunk formájukról. Több magyar légiós is pályára lépett csapatában a mögöttünk hagyott héten, a legnagyobb szenzáció Balogh Norbert bemutatkozása volt a Palermóban.

Dzsudzsák Balázs vasárnap a Bursasporban végigjátszotta a Trabzonspor ellen 4–2-re megnyert mérkőzést. A válogatott támadón sok támadás futott keresztül, de gólt nem sikerült szereznie.Dzsudzsák Balázs vasárnap a Bursasporban végigjátszotta a Trabzonspor ellen 4–2-re megnyert mérkőzést. A válogatott támadón sok támadás futott keresztül, de gólt nem sikerült szereznie.

Sándor György, az ausztrál Perth Glory középpályása kezdett, és a mérkőzés végéig pályán maradt a Melbourne City elleni 2–2-es döntetlennel végződő A-League-mérkőzésen.

Öt nappal az után, hogy Balogh Norbert hivatalosan is a Palermo labdarúgója lett, a 19 éves játékos bemutatkozott az olasz élvonalban. A Palermo súlyos (4–0) vereséget szenvedett a Genoa vendégeként. Balogh a 70. percben lépett pályára, és jó benyomást tett edzőjére, Fabio Vivianira.

Megyeri Balázs csapata, a Getafe hazai pályán 3–1-re győzött az Espanyol ellen a La Liga 20. fordulójában. A kapus a kispadról nézte végig a mérkőzést.

Mervó Bence megszerezte első gólját a Sionban, az Aalen elleni felkészülési mérkőzésen talált be. A Sion 2–0-ra győzött, Mervó csapata második találatát szerezte.

Légiósaink bajnoki mérkőzései az elmúlt héten:

Tőzsér Dániel, QPR: a magyar játékos a kispadról nézte végig csapata mérkőzéseit, sem a Blackburn (1–1), sem a Rotherham (0–3) ellen nem lépett pályára.

Adorján Krisztián bemutatkozott az olasz Serie B-ben szereplő Novarában.

Bogdán Ádám, Liverpool: a „vörösök" kapusa nem játszott szerdán, az Arsenal (3–3) és vasárnap, a Manchester United (0–1) ellen sem. A magyar kapus, aki saját bevallása szerint eddigi legnehezebb időszakát éli, még a keretben sem volt a mérkőzéseken.

Otigba Kenneth, Heerenveen: végigjátszotta a Zwolle vendégeként 5–2-re elveszített Eredivisie-mérkőzést.

Vida Kristopher, De Graafschap: a 76. percben csereként lépett pályára a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában, csapata 2–0-ra nyert az Excelsior vendégeként, Vida nem szerzett gólt.

Vadócz Krisztián, Alavés: a spanyol másodosztályban szereplő Alavés hazai pályán 3–1-es vereséget szenvedett a Gimnástictól. Vadócz keretben sem volt a mérkőzésen.

Köteles László, Genk: csapata 2–1-re győzött a Waregem vendégeként, a kapus a kispadról tekintette meg a meccset.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik