Palermo: Balogh nagyon jó benyomást tett edzőjére

Vágólapra másolva!
2016.01.17. 23:38
Fabio Viviani, a Palermo labdarúgócsapatának megbízott edzője nagyon jó véleménnyel van Balogh Norbertről, ám szerinte még időre van szüksége a frissen igazolt magyar támadónak.

„Igazán jó benyomást tett rám Balogh Norbert, mivel nagyon jó felépítésű játékos, ugyanakkor az agilitásával és a technikai tudásával sincs gond – nyilatkozta Viviani még a Palermo vasárnapi, Genoa elleni bajnokija előtt. – Már most számíthatunk rá, de türelmesnek kell lennünk. Időre van szüksége, hiszen olaszul és angolul sem beszél.”

Balogh hamar túlesett a bemutatkozáson, a Genoa otthonában 4–0-ra elveszített meccsen a 70. percben cserélte be Viviani.

Balogh hamar túlesett a bemutatkozáson, a Genoa otthonában 4–0-ra elveszített meccsen a 70. percben cserélte be Viviani.

A La Gazzetta dello Sport tudósítása szerint a Genoa újjászületett a mérkőzésen, és elpusztította a Palermót. A lap kiemeli Cristian Ansaldi három gólpasszát, aki a találkozó legjobbjának látott Diego Perottihoz és a duplázó Leonardo Pavolettihez hasonlóan 7.5-es osztályzatot kapott.

A Palermo legjobbja a négy kapott gól ellenére bravúrokat bemutató Stefano Sorrentino kapus volt (7), Balogh Norbert – akárcsak a többi palermói cserejátékos (és a csapat) – 5-öst kapott. „A pálya jobb oldalára szállt be. Elveszett volt” – írja róla a tudósító rövid értékelésében.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik