HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.02.17 21:31 Frissítve: 2013.08.04 01:42

Videoton: az MLSZ vezetőit csak a jövőjük, nem a futball érdekli - Mezey

Mezey György, a Videoton vezetőedzője úgy érzi, tarthatatlan helyzet alakult ki a magyar bajnokságban, mivel a halasztások miatt a szakemberek nem tudják, mikor játszanak tétmérkőzést, így nem is tudják megfelelően felkészíteni csapataikat. A mesteredző a fehérvári klub hivatalos honlapjának fejtette ki véleményét.

HIRDETÉS
Mezey György szerint egyetlen napra nem lehet előre tervezni a honi labdarúgásban (Fotó: Török Attila, NS-archív)
Mezey György szerint egyetlen napra sem lehet előre tervezni a honi labdarúgásban (Fotó: Török Attila, NS-archív)

„Az edző számára lassan tarthatatlan helyzet alakul ki a magyar futballban a bajnokságot és az egyéb mérkőzéseket illetően. Sajnálattal tapasztalom, hogy a harc, amely az MLSZ jövőbeli pozícióiért folyik az érdekeltek között, minden energiájukat leköti, miközben nemsokára odáig jutunk, hogy egyetlen napra sem lehet előre tervezni a honi labdarúgásban" – véli Mezey György.

„A programok állandóan változnak, egy hét alatt a harmadik tervet halljuk. Senki sem tudja megmondani, hogy a már amúgy is egy héttel eltolt bajnoki rajt menetrendje miért változott meg ismét. A hétfői edzésen nem tudtunk rendesen dolgozni, mert bizonytalan volt, lesz-e a hétvégén forduló. Egészen más felkészülésre van szükség, ha van bajnoki és Ligakupa-mérkőzés, és másmilyenre, ha nincs, vagy csak az egyik van. Minket azért is érintett érzékenyen a kérdés, mert kedden Ligakupa-mérkőzést játszottunk – folytatta a szakember. – Úgy tűnik, hogy az MLSZ hatalmi harcaiban érintett embereket csak a saját karrierjük érdekli, a futball viszont kevésbé. Az is sajnálattal tölt el, hogy egyetlen tiltakozó hangot sem hallottam eddig. Nincs egyetlen vezetőnek sem kommentárja ahhoz, hogy gyakorlatilag a közvetítő televíziós csatorna állítja össze a programot? Ezt nevetségesnek és a jövőre nézve lehangolónak tartom."

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.16 23:47:28

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. „Kommentre” kész volt a drukker – fél évszázaddal ezelőtt is. A Népsport pedig vette a bátorságot, s 1968 novemberében meghirdette: „Szerkesszen velünk!”

2018.11.14 18:28:49

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Aláírták az üzemeltetési szerződést, extra programokkal várják a szurkolókat az új stadionban.

2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

HIRDETÉS
HIRDETÉS