Nemzetisport.hu 2010.02.17 21:31 Frissítve: 2013.08.04 01:42

Videoton: az MLSZ vezetőit csak a jövőjük, nem a futball érdekli - Mezey

Mezey György, a Videoton vezetőedzője úgy érzi, tarthatatlan helyzet alakult ki a magyar bajnokságban, mivel a halasztások miatt a szakemberek nem tudják, mikor játszanak tétmérkőzést, így nem is tudják megfelelően felkészíteni csapataikat. A mesteredző a fehérvári klub hivatalos honlapjának fejtette ki véleményét.

Mezey György szerint egyetlen napra nem lehet előre tervezni a honi labdarúgásban (Fotó: Török Attila, NS-archív)
Mezey György szerint egyetlen napra sem lehet előre tervezni a honi labdarúgásban (Fotó: Török Attila, NS-archív)

„Az edző számára lassan tarthatatlan helyzet alakul ki a magyar futballban a bajnokságot és az egyéb mérkőzéseket illetően. Sajnálattal tapasztalom, hogy a harc, amely az MLSZ jövőbeli pozícióiért folyik az érdekeltek között, minden energiájukat leköti, miközben nemsokára odáig jutunk, hogy egyetlen napra sem lehet előre tervezni a honi labdarúgásban" – véli Mezey György.

„A programok állandóan változnak, egy hét alatt a harmadik tervet halljuk. Senki sem tudja megmondani, hogy a már amúgy is egy héttel eltolt bajnoki rajt menetrendje miért változott meg ismét. A hétfői edzésen nem tudtunk rendesen dolgozni, mert bizonytalan volt, lesz-e a hétvégén forduló. Egészen más felkészülésre van szükség, ha van bajnoki és Ligakupa-mérkőzés, és másmilyenre, ha nincs, vagy csak az egyik van. Minket azért is érintett érzékenyen a kérdés, mert kedden Ligakupa-mérkőzést játszottunk – folytatta a szakember. – Úgy tűnik, hogy az MLSZ hatalmi harcaiban érintett embereket csak a saját karrierjük érdekli, a futball viszont kevésbé. Az is sajnálattal tölt el, hogy egyetlen tiltakozó hangot sem hallottam eddig. Nincs egyetlen vezetőnek sem kommentárja ahhoz, hogy gyakorlatilag a közvetítő televíziós csatorna állítja össze a programot? Ezt nevetségesnek és a jövőre nézve lehangolónak tartom."

2019.04.17 17:33:46

Labdarúgó NB I VAJDA GYÖRGY

Csak a legvégén sikerült kicsikarnia a győzelmet a Magyar Kupa elődöntőjében az első osztályú csapatnak.

2019.04.16 23:57:29

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Az NB I-ben nincs különösebb jelentősége a kihagyott helyzetnek, mert a régóta honos elmélet szerint a következő úgyis bemegy.

2019.04.16 12:23:34

Labdarúgó NB I BORBOLA BENCE

Záporoztak a sárgák az elődöntő nyitányán, Juhász Roland kettőt is kapott. A Loki lécig jutott.

2019.04.15 12:40:05

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A 28. fordulóban 4 cserejátékos gólja ért pontot vagy pontokat. Böde és Torghelle az élbolyban.

2019.04.14 22:25:09

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu