NB I: A Paks semmit sem futballozott – kiakadt a Honvéd-edző

Vágólapra másolva!
2017.09.11. 08:56
null
Erik van der Meer szerint a Paks ütközött, rugdosódott, de nem futballozott (Fotó: paksifc.hu)
A labdarúgó NB I vasárnapi meccsei után a Videoton–Haladás (3–1) találkozó edzői nyilatkozatait már idéztük, most lássuk, hogyan értékelték a szakvezetők a Paks–Honvéd (2–2) csatát.

 

 

CSERTŐI AURÉL, a Paks vezetőedzője: A futballunkat ott folytattuk, ahol a Videoton ellen abbahagytuk. Voltak helyzeteink, megszerezhettük volna a vezetést. Aztán amikor hátrányba kerültünk, volt tartásunk, nem adtuk fel és fordítottunk. Sajnos a hajrában hibáztunk, és ez két pontunkba került. A játékunkkal nem volt probléma, ugyanakkor nem nyertük meg a mérkőzést, így lehet hiányérzetünk. Azzal nem akarok foglalkozni, hogy a Honvéd második gólja előtt történt-e kezezés, messze voltam az esettől. Ugyanakkor a kiállításunkat jogtalannak érzem. Dacosak vagyunk, muszáj annak lennünk, mert olyan a helyzetünk, hogy sok ellenfelet le kell győznünk, hogy odakerüljünk, ahova szeretnénk.

ERIK VAN DER MEER, a Honvéd vezetőedzője: Itt voltam a paksiak Videoton elleni mérkőzésén, így tisztában voltam vele, mire számíthatunk. Minden tiszteletem az öreg hölgyeké, de sajnos úgy futballoztunk, mint ők... Úgy hallottam, a hazaiak második gólja lesről született, a mi egyenlítésünket pedig kezezés előzte meg, így azt lehet mondani, a hibák kiegyenlítették egymást. Veszítettünk két pontot. Jobb csapatunk van, a Paks ölni próbálta a futballunkat – meg kellett volna nyernünk a találkozót. Az az igazság, hogy amit láttam, nem futball volt. A Paks ütközött, rugdosódott, semmit sem futballozott. Ez persze az ő döntésük, nekünk futballal kellett volna válaszolnunk. Természetesen tudunk ennél jobban játszani, és ami fontos, a folytatásban jobban is kell!

NB I, 2017–2018, 8. FORDULÓ
SZEPTEMBER 9., SZOMBAT
HELYSZÍN
JÁTÉKVEZETŐNÉZŐSZÁM
Ferencváros–Vasas 5–2
Budapest, Groupama Aréna
Bognár Tamás7135
Debreceni VSC–Diósgyőri VTK 3–1
Debrecen, Nagyerdei Stadion
Berke Balázs
5538
Mezőkövesd–Balmazújváros 2–2
Mezőkövesd, Városi Stadion
Farkas Ádám
2544
Újpest FC–Puskás Akadémia 1–3Budapest, Szusza Ferenc Stadion
Andó-Szabó Sándorzárt kapuk mögött
SZEPTEMBER 10., VASÁRNAP
Videoton FC–Haladás 3–1
Felcsút, Pancho Aréna
Szőts Gergely1771
Paksi FC–Bp. Honvéd 2–2
Paks, Városi Stadion
Pintér Csaba
TABELLA • NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik