NB I: Ha elmondom a véleményemet, lecsuknak – Bódog

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.09. 21:11
Bódog Tamás, a Debrecenben 3–1-es vereséget szenvedő Diósgyőr vezetőedzője mérgesen beszélt a játékvezetésről, de inkább nem is mondta el az őszinte véleményét a debreceniek vezető gólját megelőző esetről.

A mérkőzés 85. percében 1–1-es állásnál a debreceni Varga Kevin, hiába rángatták, nem akart elesni, ám miután elveszítette az egyensúlyát, nyújtott lábbal csúszott ellenfele lába felé. Berke Balázs játékvezető ezt nem látta szabálytalannak, pedig súlyos sérülést okozhatott volna... Az akció továbbment, Takács Tamás pedig nem hagyta veszni a ziccert. A mérkőzés 85. percében 1–1-es állásnál a debreceni Varga Kevin, hiába rángatták, nem akart elesni, ám miután elveszítette az egyensúlyát, nyújtott lábbal csúszott ellenfele lába felé. Berke Balázs játékvezető ezt nem látta szabálytalannak, pedig súlyos sérülést okozhatott volna... Az akció továbbment, Takács Tamás pedig nem hagyta veszni a ziccert.

A mérkőzés összefoglalóját ide kattintva nézheti meg, benne az említett jelenettel!

„Mit lehet ilyenkor mondani? Nem futballoztunk rosszul, voltak lehetőségeink, de nem tudtuk pontosan végigvinni az akcióinkat, a hajrában pedig a DVSC gólokat szerzett, így megérdemelten nyert. Ha elmondom a véleményemet, nemhogy eltiltanak, egyenesen lecsuknak! Mindenki láthatta, mi történt, kezd egy kicsit sok lenni ez az egész…” – mondta a mérkőzés után Bódog Tamás, a DVTK vezetőedzője.

„A második gól előtti szituáció nyilvánvalóan kulcspillanata volt a mérkőzésnek, ám nem szeretnék ezzel foglalkozni – fogalmazott a szakember. – Sokáig sikerült megvalósítani a tervünket, jó tempóban zajlott a meccs, de nagyon rossz érzés, hogy végül annyi maradt nekünk, hogy tanuljunk ebből a mérkőzésből is. Talán a minőség hiányzott elöl a játékunkból, ezért nem tudtunk nyerni.”

Herczeg András, a Debrecen vezetőedzője a legyőzöttet dicsérte.

„Kitűnő csapatot győztünk le, minden elismerésem a játékosoké. Noha hamar gólt kaptunk, mindenkinek helyén volt a szíve és az esze. Változatos, izgalmas mérkőzésen szereztünk három pontot. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült” – mondta Herczeg András.

„Nem könnyű a DVTK ellen, mert sokszor rá tudja kényszeríteni az akaratát az ellenfelére. Az volt a tervünk, hogy uraljuk a meccset, de el kell ismerni, hogy ez nem mindig sikerült. Egyes időszakokban alkalmazkodni kényszerültünk a Diósgyőr játékához, viszont jó felfogásban futballoztunk, átvészeltük a nehezebb periódusokat, és a végén két akciót is góllal tudtunk befejezni. Ez a labdarúgóink sikere volt. Akik a padon ülnek, azok is a klub értékei, tudtuk, hogy hozzátehetnek a csapat játékához. Korábban is azt mondtam, szerényen, alázatosan dolgozzunk, és ez most sem változott. Igazi csapatként működtünk, talán ennek köszönhető a győzelem.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik