DVSC: a szerb fiataltól elköszöntek, két próbázó maradt a Lokinál

Vágólapra másolva!
2011.07.07. 14:13
Címkék
A DVSC-TEVA hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint a héten érkezett próbajátékosok közül ketten maradtak a csapatnál, a szerb Nenad Puhalaktól elköszöntek a vezetők.

Szombaton újabb két felkészülési mérkőzést játszik a DVSC-TEVA labdarúgócsapata. Eldőlt, hogy a szerb élvonalban idén ötödik helyen végző szabadkai FK Szpartak Zlatibor Vodával az Oláh Gábor utcai stadionban mérkőzik meg a Loki 16.30 órától. A találkozót a szurkolók is megtekinthetik, ám az ezt követő, Kassa elleni erőpróba zárt kapus lesz. A kétszeres szlovák bajnokkal 18.30 órától a DEAC-pályán csap össze az együttes – adta hírül a dvsc.hu.

A meccseken várhatóan a próbajátékon lévő cseh védő, Martin Klein, illetve a francia középpályás, Selim Bouadla is szerepet kap majd. A 18 éves szerb csatár, Nenad Puhalak azonban már nem készül a Lokival, tőle elköszönt a klub.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – DEBRECENI VSC-TEVA
Érkezett: Balajti Ádám (Újpest FC, kölcsönből vissza), Szilágyi Péter (Vasas, kölcsönből vissza), Rezes László (Vasas, kölcsönből vissza), Máté Péter (Szolnoki MÁV FC, kölcsönből vissza), Adnan Alisic (holland, Excelsior – Hollandia), Vjatseslav Zahovaiko (észt, UD Leiria – portugál), Stevo Nikolic (bosnyák, Borac Banja Luka – Bosznia-Hercegovina)
Távozott: Czvitkovics Péter (Kortrijk – Belgium), Kabát Péter (Újpest FC), Komlósi Ádám (visszavonult), Huszák Tamás (Siófok, kölcsönbe)
Akivel tárgyalnak: Selim Bouadla (francia-algériai, Le Havre, próbajáték), Martin Klein (cseh, Konyaspor – Törökország)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik