Bosnyák gólkirály, észt válogatott, rotterdami középpályás a DVSC-ben

Vágólapra másolva!
2011.07.05. 11:55
null
Adnan Alisic a DVSC egyik új szerzeménye (Fotó: dvsc.hu)
Címkék
Stevo Nikolic négyéves, míg Vjatseslav Zahovaiko és Adnan Alisic hároméves szerződést kötött a DVSC-TEVA labdarúgócsapatával – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A korábban tesztelt futballisták közül ma három játékos is aláírt a DVSC-hez: a bosnyák csatár, Stevo Nikolic négyéves, az észt támadó, Vjatseslav Zahovaiko és a bosnyák származású holland középpályás, Adnan Alisic pedig hároméves szerződést kötött.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Zahovaikóval és Alisiccsel megegyeztek a klubvezetők, de a kontraktus aláírására ma került sor az ő esetükben is.

Stevo Nikolic legutóbb a boszniai bajnok FK Borac Banja Luka első számú csatáraként szerepelt, 26 mérkőzésen lépett pályára és 10 gólt lőtt. A 26 éves játékos kétszer volt gólkirály és háromszor bosnyák bajnok. Kétszer szerepelt a válogatottban, és egy gól fűződik a nevéhez. Megfordult a jelenlegi román bajnokcsapatban, az Otelul Galati-ban is. Jelenleg kisebb bokasérüléssel bajlódik, ezért nem lépett pályára szombaton egyik edzőmeccsen sem – mutatja be a dvsc.hu a labdarúgót, aki hazautazott a papírjait intézni, és holnap tér vissza Debrecenbe.

STEVO NIKOLIC LEGJOBB PILLANATAI 2011-BEN

Vjatseslav Zahovaiko az észt válogatottban 39-szer kapott lehetőséget és nyolc gólt szerzett. Korábban hazájában hét évig futballozott a Flora Tallinn együttesében, és 2006-ban az IFFHS gáláján a leghatékonyabb támadó díját vehette át annak köszönhetően, hogy 21 meccsen 25 találatot ért el. Pályafutása során az észt bajnokságban összesen 152 gólt lőtt. A 29 éves, 186 centi magas csatár az elmúlt másfél évben a portugál élvonalban szereplő UD Leiria színeiben futballozott, 13 mérkőzésen játszott, gólt nem szerzett.Nikolichoz hasonlóan szintén hazautazott az ügyeit intézni, és csütörtökönfolytatja a munkát a Lokival – jellemzi a klub honlapja a támadót.

ZAHOVAIKO GÓLJA A MÁRCIUSI URUGUAY ELLENI GYŐZTES MECCSEN

A bosnyák származású, de Hollandiában született középpályás, a 27 éves Adnan Alisic eddig csak hazájában futballozott, legutóbb az Excelsiorban, ahol csapattársa volt a tegnap Győrbe szerződő Simon Andrásnak. Az Utrechtben kezdte a pályafutását, és 2007-ben igazolt a rotterdamiakhoz. Ő már túl van a kötelező ügyintézésen, így már szombaton visszatért Debrecenbe, s azóta a DVSC-vel készül.

ADNAN ALISIC BEMUTATKOZÓ VIDEÓJA

A tunéziai támadó középpályás, Kamel Zaiem viszont valószínűleg nem lesz a Loki játékosa, a francia középpályás, Selim Bouadla pedig továbbra is a csapattal készül.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS – DEBRECENI VSC-TEVA
Érkezett: Balajti Ádám (Újpest FC, kölcsönből vissza), Szilágyi Péter (Vasas, kölcsönből vissza), Rezes László (Vasas, kölcsönből vissza), Máté Péter (Szolnoki MÁV FC, kölcsönből vissza), Adnan Alisic (holland, Excelsior – Hollandia), Vjatseslav Zahovaiko (észt, UD Leiria – portugál), Stevo Nikolic (bosnyák, FK Borac Banja Luka – Bosznia-Hercegovina)
Távozott: Czvitkovics Péter (Kortrijk – Belgium), Kabát Péter (Újpest FC), Komlósi Ádám (visszavonult), Huszák Tamás (Siófok, kölcsönbe)
Akivel tárgyalnak: Selim Bouadla (francia-algériai, Le Havre, próbajáték), Martin Klein (cseh, Konyaspor – Törökország), Nenad Puhalak (szerb, FK Zlatibornak – Szerbia)
KONDÁS ELEMÉR NYILATKOZATA A SZERZŐDTETÉSEKRŐL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik