Messi, Ronaldo, Ibrahimovic támadóhármast jövendölnek

2475674 24756742475674 2475674
Vágólapra másolva!
2012.10.20. 22:10
Közeledik október huszonhatodika, mikor megtudjuk, hogy az elkövetkezendő 4 évben ki lesz a Benfica labdarúgócsapatának elnöke. Továbbra is bizalmat...

Közeledik október huszonhatodika, mikor megtudjuk, hogy az elkövetkezendő 4 évben ki lesz a Benfica labdarúgócsapatának elnöke. Továbbra is bizalmat kap Luis Filipe Vieira, aki úgy adta el 3 nap alatt a csapat legjobbjait, hogy esély sem volt pótolni őket? Vagy a semmiből bejelentkező Rui Rangel? Nos, ha hinni lehet a legújabb luzitán pletykáknak, van itt még valaki, aki siker esetén nem akármilyen belépőt tervez... Közeledik október huszonhatodika, mikor megtudjuk, hogy az elkövetkezendő 4 évben ki lesz a Benfica labdarúgócsapatának elnöke. Továbbra is bizalmat kap Luis Filipe Vieira, aki úgy adta el 3 nap alatt a csapat legjobbjait, hogy esély sem volt pótolni őket? Vagy a semmiből bejelentkező Rui Rangel? Nos, ha hinni lehet a legújabb luzitán pletykáknak, van itt még valaki, aki siker esetén nem akármilyen belépőt tervez...

Az elmúlt években egyre kevésbé meglepő, ha dúsgazdag orosz és arab üzletemberek megvásárolnak maguknak egy futballklubot. Abramovics kezdte, Manszúr sejk folytatta, csakhogy a leglátványosabb szerepvállalásokat emeljem ki, de az orosz bajnokság sem a hihetetlen hatékony utánpótlás nevelés következtében kezdett el erősödni. Most minden esély megvan rá, hogy a Benfica legyen a következő nagy zászlóshajója ennek a térhódításnak, miután nem akármilyen információk láttak napvilágot egy héttel a döntő nap előtt.

Nasszar el Masszawanui lehet a mi emberünk. Az egyesült arab emírségekbeli üzletember 600 milliós csomaggal tervez beszállni a januári és a következő nyári időszakban a keret erősebbé tételébe, nem tűnik egy türelmes típusnak. Sírás lesz, csórókáim! Saját maga elmondása szerint a tavalyi Bajnokok-Ligája negyeddöntője után kezdte foglalkoztatni a gondolat, hogy miért ne fektethetne a futballba? Az pedig már a mi szerencsénk, hogy megtetszett neki akkor a Benfica játéka (nem is értem, miért nem a Chelseaé..), és így legalább ha arról van szó, mi is megvehetünk Tagliaventókat meg szarházi Skominákat, vagy éppen bárkit elraboltathatunk céljaink érdekében.

Vannak nevek a kalapban. Lesz itt pénz bárkire, új, teljhatalmú urunk nagy rajongója egyszerre Messinek és Ronaldónak, sőt, ha minden jól megy még Zlatan is Lisszabonban fog parádézni a nagy orrával együtt. Szeretné visszavásárolni Axel Witselt, de csak azért, hogy utána elpasszolhassa a kongói harmadosztályba, ott talán rájönne az a hülyegyerek, hogy nem minden a pénzről szól. A védelem bal oldalán ismét Fabio Coentrao szaladgál majd, bebizonyítva, hogy nem véletlenül és nem a CéRoni iránti vonzalomból fakadt az a 30 millió. De ez csak a kezdet, viszont tudjuk, hogy a pénz önmagában semmire sem garancia. Messinek úgysincs annyi vér a céklájában, hogy valaha más csapatban is kipróbálja magát, egyszerűen nem elég tökös hozzá, hogy a tökéletes jófiú képet megbolygassa. Cé már esélyesebb a hazatérésre, mint ahogy Ibrahimovic is vevő az új kultúrákra, na meg 1-2 millióra pluszban évente, de azért Párizsban sem nélkülöz annyira, mint ahogy előbbinek sem olyan rossz Madridban.

Különben is, ki tudja, hogy mi igaz ebből az egészből? Egyáltalán létezik Mr. Nasszar el Masszawanui? Ha igen, tényleg szeretné a Benficát minden fölé emelni? Vagy lebokszolja a két portugál, avagy a "pénzügyi stabilitás mindenek felett, az eredmények kárára is"? Egy hét múlva okosabbak leszünk.

Vieira?

Rangel?

Masszawanui?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik