Messi is a kezdőben volt, gólpasszt is adott, de az Inter Miami simán kiesett a kupából

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.04.11. 07:37
Messi gólpasszt adott, de ez most kevés volt a sikerhez (Fotó: Getty Images)
Az Inter Miami 3–1-es vereséget szenvedett idegenben a mexikói Monterrey ellen, így 5–2-es összesítéssel kiesett az észak- és közép-amerikai zóna (CONCACAF) labdarúgó Bajnokok Kupája negyeddöntőjében.

Az Inter Miami és a Monterrey múlt heti első mérkőzésén Lionel Messi sérülés miatt nem játszott, a meccs után mégis róla cikkeztek, mert a lefújás után az elmondások szerint Luis Suárezzel, Jordi Albával és edzőjükkel, Tata Martinóval az oldalán heves vitába szálltak az ellenfél trénereivel.

 

Ennek okán presztízsmérkőzésre lehetett számítani Mexikóban. A múlt hétvégén Messi sérüléséből visszatérve egy félidőt már kapott a bajnokságban (gólt is szerzett), most azonban már a kezdőben kapott helyet, ahogyan Suárez, Alba és Sergio Busquets is.

A találkozó azonban nem úgy alakult a vendégek számára, mint ahogy azt szerették volna. A Monterrey bő fél óra elteltével egy hatalmas kapushiba után szerezte meg a vezetést, a 64. percben pedig már három góllal vezetett, így a továbbjutó kiléte hamar eldőlt. Suárez egyébként a 70. percben sárga lapot kapott, míg Alba a 78. percben második sárga lappal (az elsőt négy perccel korábban gyűjtötte be) a kiállítás sorsára jutott.

A HAZAIAK ELSŐ GÓLJA

A hajrában Messi szabadrúgása után Diego Gómez szépített, de az Inter Miami így is kettős vereséggel, 5–2-es összesítéssel esett ki a kupából a mexikói élcsapat ellen. A gárda immár öt tétmérkőzés óta nyeretlen.

MESSI GÓLPASSZA

MESSI STATISZTIKÁJA AZ IDÉNYBEN: 7 MECCSEN 6 GÓL ÉS 3 GÓLPASSZ

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik