BL: „Benítez, maradj!” – kárörvendő madridi rigmusok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.26. 11:06
Néhány napja, a szombati el Clásico végén a Real Madrid drukkerei Rafa Benítez vezetőedző távozását követelték a Santiago Bernabéuban, miután a királyi gárda hazai pályán 4–0-ra kikapott az ősi rivális FC Barcelonától a spanyol élvonalbeli bajnokságban, s így a katalán csapat, valamint az Atlético Madrid mögött csak a harmadik a tabellán. Tegnap a Bajnokok Ligájában azonban a „Benítez, maradj!” rigmust skandálták madridi szurkolók – na persze nem a Real hívei „daloltak”…

Mint ismert, a Real Madrid szerdán 4–3-ra nyert a Sahtar Doneck vendégeként Lvivben úgy, hogy a meccs utolsó tizenkét percében három gólt kapott. Eközben Madridban a Real városi riválisa, az Atlético 2–0-ra vezetett a török Galatasaray ellen, s amikor az eredményjelzőn megjelent, hogy az ukrán együttes tizenegy perc alatt harmadszor zörgette meg a Real hálóját, a „matracosok” drukkerei azonnal énekelni kezdtek.

„Benítez, maradj! Benítez, maradj!” – harsogta a Vicente Calderón Stadion közönsége a Real harmadik kapott gólja után.

Nincs mit tenni, a legszebb öröm még mindig a káröröm… a Real Madrid szerdán 4–3-ra nyert a Sahtar Doneck vendégeként Lvivben úgy, hogy a meccs utolsó tizenkét percében három gólt kapott. Eközben Madridban a Real városi riválisa, az Atlético 2–0-ra vezetett a török Galatasaray ellen, s amikor az eredményjelzőn megjelent, hogy az ukrán együttes tizenegy perc alatt harmadszor zörgette meg a Real hálóját, a „matracosok” drukkerei azonnal énekelni kezdtek.

„Benítez, maradj! Benítez, maradj!” – harsogta a Vicente Calderón Stadion közönsége a Real harmadik kapott gólja után.

Nincs mit tenni, a legszebb öröm még mindig a káröröm…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik