Rooney kezd az MU-ban, Costa nem vállalja az Atléticóban

Vágólapra másolva!
2014.04.09. 10:23
A Real Madrid és a Chelsea továbbjutásával már csak két hely kiadó a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében. A negyeddöntő szerdai mérkőzésein a címvédő Bayern München hazai pályán próbálja meg kiharcolni a négy közé jutást a Manchester United ellen, míg a spanyol belharcban az Atlético Madrid fogadja a Barcelonát. Mindkét párharcban 1–1-es döntetlen született az első mérkőzésen, így a mostani házigazdák várhatják lélektani előnyből a visszavágókat. A nap folyamán összegyűjtjük a két meccshez kapcsolódó érdekességeket, képeket, nyilatkozatokat. Tartsanak velünk!

19.58:DIEGO COSTA NEM VÁLLALTA
Madridban a hazaiaknál nem került be a kezdőcsapatba a továbbra is sérüléssel bajlódó csatárklasszis, Diego Costa. A Barcelonánál nincs meglepetés a kezdőcsapat névsorában. 19.58:DIEGO COSTA NEM VÁLLALTA
Madridban a hazaiaknál nem került be a kezdőcsapatba a továbbra is sérüléssel bajlódó csatárklasszis, Diego Costa. A Barcelonánál nincs meglepetés a kezdőcsapat névsorában.

ATLÉTICO MADRID (spanyol)–BARCELONA (spanyol)
Az első mérkőzésen:
1–1
Madrid, Vicente Calderón Stadion. Időpont: 20.45 (tv: Digi Sport2) Vezeti: Webb (angol)
ATLÉTICO: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Filipe – Gabi, Tiago – Koke, Raúl Garcia, Adrián López – Villa. Vezetőedző: Diego Simeone
Kispad: Aranzubia (kapus), Alderweireld, Insúa, Mario Suárez, Cristian Rodríguez, Sosa, Diego Costa
BARCELONA: Pinto – D. Alves, Bartra, Mascherano, J. Alba – Xavi, Busquets, Neymar – Messi, Fabregas, Iniesta. Vezetőedző: Gerardo Martino
Kispad: Oier (kapus), Montoya, Adriano, Song, Sergi Roberto, Pedro, Alexis Sánchez

19.54: TÁMADÓ BAYERN, ROONEY A KEZDŐBEN
Támadó felállásban kezd a Bayern München a Manchester United ellen: Kroos, Robben, Götze, Müller, Ribéry és Mandzukic is a csapatba került. A vendégeknél Wayne Rooney a csapatban.

BAYERN MÜNCHEN (német)–MANCHESTER UNITED (angol)
Az első mérkőzésen:
1–1
München, Allianz-Arena. 20.45 (tv: Digi Sport1) V: Eriksson (svéd)
A KEZDŐCSAPATOK
BAYERN:
Neuer – Lahm, J. Boateng, Dante, Alaba – Kroos – Robben, Götze, Müller, Ribéry – Mandzukic. Vezetőedző: Josep Guardiola
A kispad:
Raeder (kapus), Van Buyten, Rafinha, Pizarro, Weiser, Höjbjerg, Weihrauch
MU:
De Gea – Jones, Smalling, Vidics, Evra – D. Fletcher, Carrick – Valencia, Rooney, Kagava – Welbeck. Menedzser: David Moyes
A kispad: Lindegaard (kapus), Büttner, Ferdinand, Giggs, Januzaj, Young, Hernández

18.59 A BARCELONAI SPORT FELVÁZOLTA A MAI TAKTIKÁT

18.55: A BILD SZERINT AGGÓDHAT GUARDIOLA
A német Bild szerint a ma esti az első olyan meccse Josep Guardiolának a Bayern mestereként, amely miatt aggódhat. „A manchesteri 1–1 és az Augsburg elleni bajnoki vereség után nincs könnyű helyzetben Josep Guardiola, ez az első olyan mérkőzés, amely miatt igazán aggódnia kell – írja a Bild. – Az eltiltott Schweinsteiger, Javi Martínez duó és a sérült Thiago, Shaqiri páros távolléte tovább nehezíti a Bayern helyzetét, akárcsak az, hogy a Bayern a legutóbbi négy, angol csapattal játszott hazai meccsét nem tudta megnyerni."

18.45: KINYITOTTAK A STADIONOK
Két óra múlva kezdődik a két összecsapás, azaz Madridban és Münchenben is kinyitották a stadion kapuit.

18.20: NAPONTA 210 EZER ÚJ RAJONGÓJA VAN A BARCELONÁNAK AZ INTERNETEN
Hogy milyen sok embernek szerezne örömet a Barcelona továbbjutása az Atlético Madrid ellen? A katalán klub 2014-ben különböző közösségi oldalakon 20.6 millió új rajongót vagy követőt szerzett, ami napi 210 ezer új szurkolót jelent. A Barcelona kilenc nyelven osztja meg titkait, ezzel messze a legnépszerűbb sportklub a világon 110 millió rajongóval. A Facebookon 60 millió fölött jár a követők száma, egy városban jutott egymillió fő fölé: Kairóban. De már Mexikóvárosban és Jakartában sincs messze a bűvös mérföldkő.

17.56: NEYMAR ÉS DANI ALVES ÚJ GÓLÖRÖMMEL KÉSZÜL
A Barcelona szerda este az Atlético Madrid vendégeként harcolhatja ki a továbbjutást az elődöntőbe. A katalánok azonban nemcsak az edzésekkel készülnek, hanem újabb gólörömmel is. Neymar és Dani Alves a tréningen gyakorolta az új mozdulatot. Íme!

17.53: MÁR AZ ELŐDÖNTŐRŐL FANTÁZIÁL AZ ATLÉTICO ELNÖKE
„Nagyon komoly ellenfelei lennénk a Real Madridnak az elődöntőben, de az első lépés ehhez, hogy a negyeddöntőből továbbjusson az Atlético – szaladt egy picit a történtek elé némi humorral vegyítve az Atlético elnöke, Enrique Cerezo, aki a spanyol főváros Landau nevű éttermében ma együtt költötte el ebédjét madridi elnökhelyetteseivel, valamint a Barcelona vezérkarával. - Nagyon bízunk a továbbjutásban, de előbb nekünk szembe kell néznünk a világ legjobb csapatával. Nem lesz könnyű számunkra a Barcelona elleni mérkőzés."

17.35: HAZARD – KÉT HÉT KÉNYSZERPIHENŐ
Kéthetes kényszerpihenő vár a kisebb vádlisérülést szenvedő Eden Hazardra. A Chelsea belga labdarúgója nem állhat José Mourinho menedzser rendelkezésére a Swansea City és a Sunderland elleni bajnokin, de elképzelhető, hogy még a BL-elődöntő első felvonásán sem. Hazard a PSG elleni keddi BL-negyeddöntő hazai visszavágójának (2–0) első félidejében sérült meg, helyére a 18. percben André Schürrle állt be, aki a 32. percben vezetéshez juttatta a londoniakat.

17.12: MARTINO NEM HISZ A GYORS GÓLBAN
A barcelonai 1–1 után a katalánoknak mindenképpen kell legalább egy gól ahhoz, hogy továbbjussanak az Atlético Madrid ellen. Gerardo Martino, a Barca argentin edzője azonban nem hiszi, hogy gyors találathoz jutnak a Vicente Calderónban, sokkal inkább hosszú pozíciós harcra készül. Bár, a korai vezetés megszerzése azért egy próbát megér majd a vendégeknek, válaszolta sejtelmesen egy újságírói kérdésre a szakvezető.

16.51: ROONEY ISMÉT JÓ FORMÁBAN
Amióta aláírta új, 300 ezer fontos fizetést hozó szerződését a Manchester Unitednél, Wayne Rooney ismét jó formába lendült, legalább is a kontraktust megelőző 10 meccs/1 gólhoz képest sokkal bizalomgerjesztőbb a 9/6-os mutató – továbbá kiosztott három gólpasszt is ezeken az összecsapásokon.

16.25: A BAYERNNEK VISZONT NEM MEGY A 11-ESEK BELÖVÉSE
A német együttes a legutóbbi kilenc büntetőjéből ötöt is elrontott a Bajnokok Ligájában.

16.15: ROBBEN A BÜNTETŐMÁGNES
A Bayern München holland szélsője ebben a kiírásban már négy tizenegyest hozott össze, rajta kívül még hármat sem sikerült másnak.

Vihar előtti csend az Allianz-Arenában (Fotó: Twitter/Manchester United)
Vihar előtti csend az Allianz-Arenában (Fotó: Twitter/Manchester United)

Alaba derült egy jót Franck Ribéry mozgásán (Fotó: Twitter/UEFA)
Alaba derült egy jót Franck Ribéry mozgásán (Fotó: Twitter/UEFA)

16.04: HA NÉMET ELLENFÉL, AKKOR BIZTOS AZ MU-GÓL?
A Manchester United a legutóbbi 15, német csapat elleni BL-mérkőzésén betalált. Legutóbb 2002-ben, éppen a Bayern München ellen maradt gólképtelen az angol együttes.

15.55: SIR ALEX FERGUSON SZÍVÉHEZ NAGYON KEDVES AZ 1999-ES BL-DÖNTŐ
A két csapat kilenc alkalommal csapott össze egymással eddig a Bajnokok Ligájában, de az 1999-es döntő drámaiságához nem csak ebben a párharcban nehéz hasonlót találni. Mint ismert, a bajorok egy korai Basler-szabadrúgással egészen a ráadásig vezettek, de a 91. percben Sheringham, két minutummal később pedig Solskjaer is betalált, így a „vörös ördögök” örülhettek. Ferguson 27 éves manchesteri időszaka alatt csapataira mindig is jellemző volt „a soha fel nem adás” attitűdje, ennek legékesebb példája pedig kétségtelenül a barcelonai finálé volt.

„Nem lehet ennél jobban csinálni, mert nem volt visszakapaszkodási lehetőség – mondta a '99-es finálé hajrájáról Ferguson. – Ha elérsz valami különlegeset, és ennyire a végén dől el, az fantasztikus. Nem véletlenről volt szó, mert az a csapat annyi alkalommal megcsinálta ezt a szezon során. Elképesztő győzni akarás volt abban a csapatban. Nagyszerű volt a csapatszellem, nagyszerű volt az együttes karaktere, és megérdemelték a sikert, azért, mert nem adták fel, csinálták tovább a dolgukat.”

„A Unitednél töltött időm legnagyszerűbb momentumai közül sok fűződik ahhoz az utolsó negyedórához. 1–0-s vagy 2–1-es hátrányban nincs értelme konzervatívnak lenne, és az alapjátékodat játszani, mert az nem működött 75 percen keresztül. Úgyhogy kockáztatni kell, és további játékosokat feltolni a csatársorba. Mi ezt tettük meg a Bayern München ellen Solskjear, Cole és Sheringham esetében.”

15.30: „AZ ATLÉTICO MADRID A VÉGSŐ GYŐZELEMRE IS ESÉLYES LEHET”
Michael Laudrup a Barcelona, majd a Real Madrid egykori klasszis labdarúgójaként bőven lehetne elfogult volt klubjaival szemben, ám ő a katalánok BL-negyeddöntős riválisát, az Atlético Madridot dicsérte, amelyet a végső győzelemre is esélyesnek tart. Bővebben itt!

Ryan Giggs a 142. BL-mérkőzését játszhatja szerdán (Fotó: Action Images)
Ryan Giggs a 142. BL-mérkőzését játszhatja szerdán (Fotó: Action Images)


15.06: GIGGS BEÉRHETI AZ ÉLLOVAS RAÚLT

Ryan Giggs ma beérheti Raúlt az örökranglista élén, ha pályára lép a Bayern München ellen. A Manchester United walesi klasszisa 142. (nem selejtezős) BL-mérkőzését játszhatja, ezzel pedig utolérné a Real Madrid és a Schalke korábbi támadóját. A harmadik helyezett sincs messze, Xavi a 141. fellépésére készül.

BL-MÉRKŐZÉSEK (SELEJTEZŐKET NEM SZÁMOLVA)
1. Raúl (Real Madrid, Schalke) 142
2. Ryan Giggs (Manchester United) 141
3. Xavi (Barcelona) 140
4. Iker Casillas (Real Madrid) 137
5. Clarence Seedorf (Ajax, Real Madrid, AC Milan) 125
6. Paul Scholes (Manchester United) 124
7. Roberto Carlos (Real Madrid, Fenerbahce) 120
8. Carles Puyol (Barcelona) 115
9. Thierry Henry (Monaco, Arsenal, Barcelona) 112
10. Paolo Maldini (Milan), Gary Neville (Manchester United) 109-109

A családban ma valaki nagyon fog örülni, valaki kevésbé (Fotó: Twitter/Champions League)
A családban ma valaki nagyon fog örülni, valaki kevésbé (Fotó: Twitter/Champions League)

14.44: A VÁLTOZATLANSÁG GYÖNYÖRKÖDTET?
A Barcelona és az Atlético Madrid ebben a szezonban eddig négyszer csapott össze egymással, és a felek kivétel nélkül döntetlenre végeztek. A Spanyol Szuperkupában a Barcelona a madridi 1–1 után hazai 0–0-val diadalmaskodott, a bajnokságban a spanyol fővárosban nem esett gól, a BL-ben pedig 1–1 lett az első mérkőzés. Jön az ötödik iksz?

14.25: EGY KIS CHELSEA-S ÜNNEPLÉS – WILLIAN INSTAGRAMJÁRÓL



14.18: ÖN SZERINT MELYIK CSAPAT JUT AZ ELŐDÖNTŐBE?

SZAVAZÁS

Melyik csapat jut tovább a BL elődöntőjébe?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!


14.03: BAYERNNEK OTTHON NAGYON MEGY – KIVÉVE AZ ANGOLOK ELLEN

A Bayern München a legutóbbi 18 hazai BL-meccséből csak négyet nem nyert meg, mind a négyen angol ellenféllel találkoztak a németek...

13.52: MESSI VISSZA A SZÉLRE?
Gerardo Martino komolyan gondolkodik azon, hogy taktikai megfontolásból Lionel Messit ezúttal nem visszavont centerként szerepelteti az Atlético Madrid elleni ma esti BL-negyeddöntő visszavágón, hanem a jobb szélre állítja, ahol a Barcelona klasszis labdarúgója évekkel ezelőtt berobbant a nemzetközi futballvilág elitjébe. Bővebben itt!

13.30: SIMEONE: HA NINCS DIEGO COSTA, LESZ ADRIÁN, ÉS Ő LŐ GÓLT

„A csapatnak olyan játékosokra van szüksége, akik legalább kilencvenszázalékos állapotban vannak. Diegónak is erre a szintre kellene eljutnia szerda estére, bár tegnap még ő, Godín és Miranda sem volt több ötvennél” – mondta Simeone, ami önmagában azt feltételezi, hogy a spanyol válogatottba meghívott brazil támadó bevetésére aligha kerül sor este, de legalábbis nem ő lesz a főszereplő. Edzőjének mindenesetre van alternatívája...

„Ha nem lesz játékra képes állapotban, akkor majd Adrián játszik, aki sokat segített már nekünk eddig is, és biztos egy nagy lehetőségként éli meg a mérkőzést. Én mindenesetre bízom benne, és abban is, hogy gólt szerez.”

Az alábbi táblázat azonban fényesen bizonyítja, mennyire jó mutatója van a spanyol támadónak a BL-ben, nem egészen egyóránként talál be az elitsorozat jelenlegi kiírásában.

Diego Costa tegnap volt először labdás edzésen, a mai gyakorláson is részt vett, úgy tűnt, hogy nincs vele gond, de fél óra után abbahagyta a munkát, így, ha egyáltalán pályára léphet, akkor is valószínűleg csak csereként.

BL-GÓLLÖVŐLISTA, PERC/GÓL ALAPJÁN RENDEZVE
1. Cristiano RonaldoReal Madrid1471050.71
2. Diego CostaAtlético Madrid740557.86
3. Zlatan IbrahimovicPSG1064664.60
4. Álvaro NegredoManchester City532665.20
5. Lionel MessiBarcelona854067.50
6. Sergio AgüeroManchester City642971.50

13.13: NEGYEDDÖNTŐBELI VERESÉG? ISMERETLEN FOGALOM A BARCA SZÁMÁRA
A katalánok 2003 óta 15 mérkőzést játszottak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ezeken pedig egy alkalommal sem maradtak alul! A Barcelona mérlege a legjobb nyolc között 8 győzelem és 7 döntetlen.

Iniesta az 500. mérkőzésére készül (Fotó: Twitter/Barcelona)
Iniesta az 500. mérkőzésére készül (Fotó: Twitter/Barcelona)

12.47: SZAVAZÁS – ÖN SZERINT MELYIK SPANYOL CSAPAT JUT BE AZ ELŐDÖNTŐBE?

SZAVAZÁS

Melyik csapat jut tovább a BL elődöntőjébe?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

12.36: INIESTA 500!


Andrés Iniesta 500. mérkőzésére készül a Barcelona mezében, ezzel pedig egy igazán szűk társasághoz csatlakozik, rajta kívül eddig csupán négy játékosnak sikerült elérnie ezt a mérföldkövet.

Az örökranglistát Xavi vezeti, méghozzá fölényesen, ő 716 alkalommal lépett pályára a katalán együttesben, mellette még Carles Puyol (593), Migueli (549) és Víctor Valdés (535) érte el az ötszázas határt.

Ha Iniestát nem hátráltatja sérülés, a következő szezonban feljöhet a dobogóra, mivel Víctor Valdés már kinyilvánította távozását, Migueli pedig jó ideje visszavonult.

Puyol szintén távozik az együttestől, így a második hely is elérhető távolságba kerülhet a következő két szezonban, Xavi beérése azonban már húzósabbnak látszik.

A LEGTÖBB MÉRKŐZÉS A BARCELONA SZÍNEIBEN:
1. Xavi 716
2. Carles Puyol 593
3. Migueli 549
4. Víctor Valdés 535
5. Andrés Iniesta 499

Egy legendás korszak legendás alakja – és még hol a vége… (Infografika: marca.com) – KATTINTSON A KÉPRE A NAGYÍTÁSHOZ!
Egy legendás korszak legendás alakja – és még hol a vége… (Infografika: marca.com) – KATTINTSON A KÉPRE A NAGYÍTÁSHOZ!
12.18: EDZÉSBEN A MÜNCHENIEK


A manchesteriek lerótták kegyeletüket a müncheni emlékműnél (Fotó: Twitter/ Manchester United)
A manchesteriek lerótták kegyeletüket a müncheni emlékműnél (Fotó: Twitter/ Manchester United)


11.59: A MANCHESTERIEK MEGEMLÉKEZTEK A KLUB TÖRTÉNETÉNEK LEGSZOMORÚBB NAPJÁRÓL
A „vörös ördögök” szurkolói Münchenbe érkezésükkor megemlékeztek a klub történetének legszomorúbb napjáról. Mint ismert, 1958. február 6-án tört ketté – képletesen és szó szerint is – a csapat egyik legtehetségesebb generációjának sikersorozata. A müncheni repülőgép-tragédiáról bővebben ide kattintva olvashat!

„Leróttuk kegyeletünket a müncheni emlékműnél. Megrendítő élmény volt látni egy csoport MU-szurkolót, akik azt énekelték, hogy a »Manchester United sohasem hal meg«” – írta ki Michael Carrick a Twitterére.

(Fotó: Twitter/Manchester United)
(Fotó: Twitter/Manchester United)

11.47: IBRA HÁTBA VÁGTA MOURINHÓT, A BARCA NYOMDOKÁN A BVB – A KEDDI MÉRKŐZÉSEK ÉRDEKESSÉGEI – LEGEK
Kié volt a nap védése? Elrontott ziccere? Hibája? Jubileuma? Esetleg szelfije? Ide kattintva érdekességek sokaságát tekintheti meg a keddi BL-párharcokról.

11.38: MESSI JÓ HANGULATBAN
A Barcelona klasszisa jó hangulatban érkezett meg Madridba, miközben a biztonsági őr átvizsgálta, legalábbis jót nevetett.

11.25: EGY KIS ÖSSZEHASONLÍTÁS – BAYERN MÜNCHEN–MANCHESTER UNITED

Egy kis infografika a mérkőzés előtt (Fotó: Twitter/Bayern München)
Egy kis infografika a mérkőzés előtt (Fotó: Twitter/Bayern München)



11.11: HA 11.11, AKKOR VÁRHATÓ KEZDŐ TIZENEGYEK

ATLÉTICO MADRID (spanyol)–BARCELONA (spanyol)
Az első mérkőzésen: 1–1
Madrid, Vicente Calderón Stadion. Időpont: 20.45 (tv: Digi Sport2) Vezeti: Webb (angol)
A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK
ATLÉTICO: Courtois – Juanfran, Miranda, Godín, Filipe – Gabi, Tiago – Koke, Diego, Villa – D. Costa
BARCELONA: Pinto – D. Alves, Bartra, Mascherano, J. Alba – Xavi, Busquets, Fabregas – Neymar, Messi, Iniesta

BAYERN MÜNCHEN (német)–MANCHESTER UNITED (angol)
Az első mérkőzésen:
1–1
München, Allianz-Arena. Időpont: 20.45 (tv: Digi Sport1) Vezeti: Eriksson (svéd)
A VÁRHATÓ KEZDŐCSAPATOK
BAYERN:
Neuer – Rafinha, J. Boateng, Dante, Alaba – Lahm – Robben, Kroos, Götze, Ribéry – Mandzukic
MU: De Gea – Jones, R. Ferdinand, Vidics, Evra – D. Fletcher, Carrick – Valencia, Rooney, Kagava – Welbeck

11.04: A FŰ MIATT PANASZKODIK A BARCELONA
Spanyol lapértesülés szerint a katalánok panaszt tettek az UEFA-nál a Vicente Calderón gyepe miatt. Az előírások szerint a fű magassága legfeljebb három centiméter lehet, de az egész pályán egyformának kell lennie. A madridiak ennek eleget téve szerda reggel egyformára lenyírták a füvet. A spanyol lap szerint nem ez az első alkalom, hogy a Barcelona a fű magassága miatt elégedetlenkedik, de legalább ez a probléma most már elhárult. Az más kérdés, hogy a katalánok állítólag azt is szerették volna elérni, hogy a szünetben locsolják fel a pályát, de ezt a madridiak nem teljesítik.

10.49: EGY KIS KEDDI VISSZAPILLANTÁS
A Real Madrid háromgólos előnyéből egyet megőrizve harcolta ki a továbbjutást a Dortmund ellen – bővebben itt! –, míg a Chelsea az idegenbeli 3–1-es vereség után ejtette ki a PSG-t – bővebben itt! Mourinho szerint mentek, mint az állatok, Iker Casillas pedig úgy véli, jobb, hogy ez most történt meg velük.

10.22: TALPIG FEKETÉBEN ROHAMOZ A BARCA
Az UEFA nem engedi meg a Barcelonának, hogy függőlegesen csíkozott felsőben játsszon szerdán az Atlético Madrid elleni BL-negyeddöntő visszavágóján, ezért Gerardo Martino együttese a tetőtől talpig fekete váltómezt veszi fel. Az UEFA szerint nagyon zavaró lenne, ha a piros-fehér csíkos mezt viselő Atléticóhoz hasonlóan a Bercelona is csíkosban játszana, legyen az a gránátvörös-kék vagy a piros-sárga verzió – írta a Barcelona Twitter-oldala.

Guardiola teljesen biztos benne, hogy Rooney pályára lép ma Münchenben (Fotó: Action Images)
Guardiola teljesen biztos benne, hogy Rooney pályára lép ma Münchenben (Fotó: Action Images)

10.17: GUARDIOLA EGY NAGY KORSÓ SÖRBEN FOGAD, HOGY ROONEY JÁTSZIK
„Rooney játszani fog, ebben száz százalékig biztos vagyok. Még fogadok is egy sörben. Rooney az egyik legjobb játékos, akit pályafutásom során valaha láttam. Az angol csapatok nagyon defenzívek, várnak a kontrára vagy rögzített játékhelyzetre, pláne ha idegenben játszanak. Ezért intelligensen kell futballoznunk” – mondta Guardiola.


10.10: Jó reggelt minden kedves olvasónknak! Szerdán két mérkőzéssel folytatódik a Bajnokok Ligája negyeddöntője. A nap folyamán összegyűjtjük a legérdekesebb nyilatkozatokat, képeket és minden mást, ami a nyugalom megzavarására alkalmas lehet. Tartsanak velünk!

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓK

Bayern München (német)–Manchester United (angol) 20.45 (Tv: Digi Sport1)
Az első mérkőzésen: 1–1
Atlético Madrid (spanyol)–Barcelona (spanyol) 20.45 (Tv: Digi Sport2)
Az első mérkőzésen: 1–1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik