Chelsea: Carneiro nem vette fel a munkát, pedig hívták

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.19. 08:57
A The Telegraph értesülése szerint Eva Carneiro, a Premier League-ben szereplő Chelsea csapatorvosa pénteken nem jelentkezett munkára, pedig a klubnál visszavárták volna az után, hogy több mint egy hónapja nem látták az edzőközpontban.

Mint ismert, Carneiro a Premier League első fordulójában a Chelsea–Swansea mérkőzésen (2–2) munkatársával, Jon Fearnnel beszaladt a pályára a földön fekvő Eden Hazard-t ápolni. Ez kiverte a biztosítékot José Mourinhónál, belga játékosának ugyanis – akinek szerinte nem volt súlyos a sérülése – emiatt le kellett mennie a pályáról, így az amúgy is emberhátrányban játszó londoniak rövid időre nyolc mezőnyjátékossal maradtak.

A két szakember ezután nem lehetett ott a csapattal a meccseken, és míg Fearn ennek ellenére ellátta hétközi feladatait, Carneiro „eltűnt". Korábban beszámoltunk róla, az orvosnő valószínűleg jogi útra tereli az ügyet, mégpedig szexizmus vádjával, a háttérben pedig elképzelhető, hogy az elválás részleteiről egyeztetnek.

Tegnapi hír, hogy Mourinho ellen fegyelmi vizsgálat indulhat, amiért az esetnél Carneiro anyját szidta, de a várakozások szerint megússza büntetés nélkül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik